Ecowell Şampuan

149 görüntüleme
G

Gamze

12 Mart 2026 12:34
Bu ürünü kullanan anneler var mı benim gibi bebeğimin kafası hep konak oldu, bir kaç yorumlarda da gördüğüm üzere alerji etkisi de yüksek diyor.
E

Elifsu P. ..

12 Mart 2026 13:09
Ben yeni doğan döneminden beri kullanıyorum çok memnunum
Kübra A.

Kübra A.

12 Mart 2026 13:12
Bebeğimi doğduğu yıkanabilir duruma geldiğinden beri hep mustelanın ürünlerini kullandım hiç konak ciltti kızarıklık gibi bi şikayetimiz olmadı tabi ciltten Cilde farklılık gösterebilir ama mustela tavsiye ederim.

Şuan içinde zeytinyağıyla konaklı bölgeye masaj yapın ve iyice yumuşadığını düşündüğünüzde konak tarağıyla tarayıp dökün sonra banyolarında mustela kullanabilirsiniz emin olun çok kaliteli bi ürün sizde fark edeceksiniz. En kısa sürede geçmesini dilerim. Bebişlerimiz en iyisini hak ediyor .
Nur M. .

Nur M. ..

12 Mart 2026 13:18
Mustela konak şampuanı çok güzel zeytin yağı ile temizleyip yıkarsanız çok güzel olur
G

Gamze

12 Mart 2026 13:26
Mustela deneyeceğimmm herkes çok öneriyor, teşekkürler 🙏🏻
S

Sena

12 Mart 2026 15:58
1 aydır bebeğimde kullanıyordum,kafasında kepeklenme başladı.Şampuanını değiştirmeyi düşünüyorum
K

Kader

12 Mart 2026 22:46
Ben oğluma kullanmıştım hem şampuanı hem losyonunu iyi gelmedi
D

Damla H. ..

13 Mart 2026 22:46
ben kullandım hiç memnun kalmadım bebeğimin gözleri çok kızarıyordu banyodan sonra ve çok ağlıyordu yıkanırken muhtemelen yakıyordu bitirmeden attım kutuyu
G

Gamze

13 Mart 2026 23:35
Kesinlikle biz de aynı şekilde oluyoruz ağlama krizlerine giriyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir