Ebeveyn Bağımlısı Oyun

524 görüntüleme
B

Büşra A.

Premium Üye
20 Haziran 2026 19:05
2 yaş oğlum asla kendi kendine oyun oynamıyor bütün gün ya benimle ya babasıyla ya teyzesi olursa ananesi olursa onlarla çok güzel oynuyor fakat yalnız başına bir oyuncağı alıp vakit geçirmiyor çok sıkılıyor. Şuan ikinci bebeğim var 10 günlük sezaryen oldum ama yine de onunla oyunlar oynamaya çalışıyorum fakat oynayamadığım dinlendiğim zamanlarda çok sıkılmış bir şekilde etrafında geziyor yardım eder misiniz napabilirim?
T

Tuğçe Ö. ..

20 Haziran 2026 20:14
Sizi anlıyorum vicdan yapıyorsunuz ama sıkılmalı yeri geldiğinde böylece yeni şeyler bulmalı kendinizi kötü hissetmeyin her an oyun oynayamayız bence sıkılmalıki yeni yeni alanlar becerilerini geliştirmeli
B

Büşra A.

Premium Üye
20 Haziran 2026 20:15
Çok üzülüyorum evet sürekli anne deyip peşimde geziyor zaten günlerdir dinlenemedim ameliyat olduğumu bile unuttum. Bunu aşabilirsem belkide yeni alanlar tanıyacak kendine ama dışlanmış gibi hisseder diye ödüm kopuyor
S

Sultan ..

7 Temmuz 2026 21:54
Busra hanım pdr mezunu musunuz alakasız olacak ama ☺️ bu arada bence de kendinizi kotu hissetmeyin bazen canının sıkılmasına da izin verin
B

Büşra A.

Premium Üye
12 Temmuz 2026 19:23
Sultan
Busra hanım pdr mezunu musunuz alakasız olacak ama ☺️ bu arada bence de kendinizi kotu hissetmeyin bazen canının sıkılmasına da izin verin
Hayır değildim neden böyle bir soru sordunuz? 😊
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir