Düzensiz Çalışan Boşaltım Sistemi

80 görüntüleme
B

Betül B. ..

4 Haziran 2025 20:46
Oğlumun 3 ayı bitti son zamanlarda dışkısını yapmıyor bundan önce günde iki defa yapıyordu sonra 1 e indi ve kesildi. İdrar kusma sıkıntı yok doktora gösterdim herhangi bir durumu yok dedi çocuk doktoru da gördü üç gün üzerine yapmazsa fitil önerdi. Sebebi ne olabilir başka başına gelen var mı
G

Gamze Ü.

4 Haziran 2025 21:52
Aynı şekilde 3.5 aylik oğlum bugün 9. günü yapmadı. Sadece anne sütü alıyor. Anne sütü alan bebeklerde 10 gün normal diyorlar. Normalde günde 2 kez yada 1 kez mutlaka yapardı. Şu anlık bi sıkıntısı yok gaz çıkarabiliyor ama qrtik kafama takılmaya başladı.
B

Betül B. ..

5 Haziran 2025 04:27
Aynı durum işte bize doktor üç günde Bi fitil önerdi Bi şurup yazdı 10 15 gün yapmayan da varmış benim ki fitil vermeseydik baya süredir yapmamış olacaktı ama mecbur verdim düzene girer diye zeytinyağı veriyorum sabahları umarım düzene girer
G

Gamze Ü.

8 Haziran 2025 04:08
Doktorumuz bizede fitil verdi. 5. günden sonra kullanabilirsin dedi. Zeytinyağı sabah akşam 1 çay kaşığı süte karistirip verebilirsin dedi ve popo kenarlarına da sürebilirsin dedi. Rahatladı yavrum fitilden sonra
Osman G.

Osman G.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı

8 Haziran 2025 15:57
Seyrek kaka yapmayı kaka yapmama ile karıştırmayın. Sıvı gıda aldığı sürece fitile ihtiyaç olmuyor. Bence başka bir doktordan tekrar görüş almalısınız. 3 gün yapamadığında hemen fitil vermek çok mantıklı değil…
B

Betül B. ..

8 Haziran 2025 21:33
Kendi doktoruna gideceğim zaman da soracağım hocam on gün bekledik hiç yapmadı fitil vermezsek hiç yapmıyor anlam veremedik bugün beşinci günü olacak yapmamasını anlayamıyorum. Dışkılama yapınca da sarı ve yeşilimsi hafif mukuslu çıkıyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir