Düz Kafa Sorunu
63 görüntüleme
Z
Zahide.
17 Şubat 2026 23:17
Bir kaç gün sonra 4 aylık olucaz oğlumun kafasında hafif düzleşme var bir aydır doktorumuz sağ sol yatır kafasını dedi deniyorum ama başarılı olamadık uykuda sürekli düz yatıyor bununla ilgili önerileri tavsiyeleri olan var mı ? Düz kafa yastığı varmış alıp kullanan fayda gören oldu mu
K
Kübra P.
17 Şubat 2026 23:25
Yastıktan Ben göremedim işe yaramadı yüz üstü havluyu kollarının altına koyyorum o işe yarıyor bacaklarımın üstüne yine yüz üstü tutuyorum yatarken yan yatırp arkasına yastık koyyorm biraz düzelme oluyor
E
Eliff
17 Şubat 2026 23:31
Yastık bizde hiç işe yaramadı sağ sol yatırdım düzenli olarak çok şükür düzeldi. Daha küçük düzelir sadece sağa sola yatırmayı ve tummy time yapın sık sık.

Afranur K.
17 Şubat 2026 23:36
2 çeşit yastık aldım ben de işe yaramadı açıkçası, tummy time egzersiz süresini arttırdım, gündüz uykularında hep tam sağ-tam sol yatırdım gözetim altında, gece uykularında sırt üstü yatmayı seviyor onu engellemedim. Bi de 4. Ayın ortaları veya sonuna doğru destekli oturma süreci başlıyor orada da artık kafasını sürekli havada tutuğu için düzelme oluyor.
Biz 4. Ayın sonuna geldik, belirgin bir fark oluştu bunları uyguladıktan sonra ama hala gece istediği gibi yatıyor. Bi de 6. Aya kadar hemşiremiz düzelir siz takip edin yeter demişti bize
Biz 4. Ayın sonuna geldik, belirgin bir fark oluştu bunları uyguladıktan sonra ama hala gece istediği gibi yatıyor. Bi de 6. Aya kadar hemşiremiz düzelir siz takip edin yeter demişti bize
Z
Zahide.
28 Şubat 2026 18:02
Yorumlarınız dan dolayı hepinize çok teşekkür ederim hepsini tek tek deniçem uğraşıyorum da ama umarım düzelir sosyal medya da gördüğüm kask kullanma durumları beni andişelendiriyo biraz tummy time yapmayı sevmiyo bende bolca kuçaklıyorum şuan yapabildiğim bu