Düz Kafa Sendromu

85 görüntüleme
A

Ayten E. ..

3 Şubat 2026 11:44
Yarıdımcı olabilecek olan var mı bebegim 5 aylık kafasında düzleşme var düzelme durumu var mı kafa yapısı ne zamn oturuyo
Betül E.

Betül E.

3 Şubat 2026 11:45
Merhaba bizim doktorumuz altı ay bulur dedi bizim de sağ tarafta bir düzleşme söz konusuydu ama sonra kendiliğinden sola yatmaya karar verince düzeldi çevirmeniz izin vermiyor mu sağa ya da sola yatırmanız
A

Ayten E. ..

3 Şubat 2026 11:47

Betül Erdoğan

Merhaba bizim doktorumuz altı ay bulur dedi bizim de sağ tarafta bir düzleşme söz konusuydu ama sonra kendiliğinden sola yatmaya karar verince düzeldi çevirmeniz izin vermiyor mu sağa ya da sola yatırmanız

Yatırsamda saga sola kafasını düzlüyo arkasına destek koysamda kafasını düz pozizyona getiriyo
Betül E.

Betül E.

3 Şubat 2026 12:03

Ayten Efe

Yatırsamda saga sola kafasını düzlüyo arkasına destek koysamda kafasını düz pozizyona getiriyo

Ya bunların hepsi mi aynı ben de hayatta sola yatıramadım çocuğu ilk üç ay sadece sağa yattı sağ yattığı için de kafası yapısı bozuldu yani yüzünden bile o kadar belli oluyordu ki sonra beyefendi kendisi sola dönmek istedi sola atmak istedi kendisi düzledi bana yine izin vermedi😔 yüzüstü yatırmayı denediniz mi ya tabi bebeğin gelişiminden gelişimine göre değişiyordur yani bebeğiniz siz tanıyorsunuz ama en azından gündüz uykusunda sizin kontrolünüzde olduğu durumlarda
A

Ayten E. ..

3 Şubat 2026 12:16
Yüzüstü denemedim hiç biz bide 34 hafta dogduk emmedide hep mamayla beslendi o yüzden sürekli sırt üstü oldugu için ama karın üstü egzersiz yaptırıyom
E

Elif N.

3 Şubat 2026 12:47
Kayınvalideme yatağın içinin boyu kadar yün yorgan diktirmiştim. Yün, vücudun elektriğini alıyor diye duymuştum. Yataktan daha az döndü yorgana yatınca. Gece boyu sık sık kontrol ettim. Ayrıca destekli oturmaya başlayınca kafasının üstüne yattıgındaki baskı kalktığı için sanırım biraz daha düzeldi. 7 ay 25 günlük oğlum ve çok daha iyi. Doktorumuza ve tecrübeli bir sürü kişinin de görüşünü aldım bu süreçte.
Z

ZK

3 Şubat 2026 12:55
Benim oğlum da 5 aylık oldu kafasının sol tarafı düzleşti hep sola yattığı için, ben de hep sağa yatıyorum ama kendisi yine sola çeviriyor kafasını. Düz kafa yastığı kullanıyorum tummy time yapıyoruz ama düzelir mi endişeliyim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir