Düz Kafa
149 görüntüleme
F
Fidan A.
17 Mayıs 2026 23:43
Oğlumun ilk ayında kafasının bir tarafında düzleşme vardı, bunun için yastık aldık, yanları düzelse de bu sefer kafasınln arkasında düzleşme yaranmış. Şuan 4 aylık, bu durumu nasıl düzelte bilirim? Yanlara yatırmakla düzelirmi? (((
E
Eliff
17 Mayıs 2026 23:48
Her uykuda bi sağ bi sola yatırırsanız düzelir daha küçük. Sık sık tummy tıme yaptırın
F
Fidan A.
17 Mayıs 2026 23:52
Her uykuda bi sağ bi sola yatırırsanız düzelir daha küçük. Sık sık tummy tıme yaptırın
E
Eliff
17 Mayıs 2026 23:56
Çok iyi anlıyorum bizimkinde sürekli bi tarafa çeviriyordu ama düzeliyor merak etmeyin üstünde durun o çevirdikçe siz düzeltin :)
F
Fidan A.
18 Mayıs 2026 00:00
Çok iyi anlıyorum bizimkinde sürekli bi tarafa çeviriyordu ama düzeliyor merak etmeyin üstünde durun o çevirdikçe siz düzeltin :)
T
Tuğba B. ..
18 Mayıs 2026 00:19
Bıngıldak kaoanana kadar zamanı var düzeliyor merak etmeyin gündüz ben yüzüstü uyttum ama hep başında bejledim sakın öyle bırakmayın Allah korusun düzeldi
E
Ebru
18 Mayıs 2026 00:25
Benim kızım 5.5 aylık hep sırtüstü yatıyordu arkası düzleşmeye başlamıştı ben de bir sağ bir sol yapsam da hemen düzeliyordu. 4. Ayda sürekli oturur pozisyonda durmaya başladı destekli oturmalara geçtik bol tummy time yaptırdım bir müddet sonra gündüz oyun halısında sürekli yüzüstü durmak istedi 3-4 gündür gece kendi yüzüstü yatmaya başladı. Anlayacağınız Fidan hanım bebek hareketlendikçe oturmaya yüzüstü durmaya başladıkça şekilleniyor kafası. Bol yüzüstü vakit geçirmeye çalışın bu ayda.
F
Fidan A.
18 Mayıs 2026 00:30
Yüz üstü kalmak istemiyor pek (( mümkünce bunları yapmaya çalışacam. Amma bazen bəngıldak 4 ayında da kapana biliyor, kapanınca kaskla da düzelmezmi?
T
Tuğba B. ..
18 Mayıs 2026 00:33
Yüz üstü kalmak istemiyor pek (( mümkünce bunları yapmaya çalışacam. Amma bazen bəngıldak 4 ayında da kapana biliyor, kapanınca kaskla da düzelmezmi?
F
Fidan A.
18 Mayıs 2026 00:36
İnşallah. Her birinize çok teşekkür ederim bilgilerinizi paylaşdığınız için❤
Yükleniyor...