Düz Kafa

124 görüntüleme
S

Sultan S.

9 Ocak 2026 21:41
Bebegimin sag tarafi düz, basini sag sol cevirebiliyor onda bi sorun yok. Uykuda sol tarafa yatirinca hemen sag tarafina dönüyo. Tummy fln yaptiriyorum ama kafasi nasil düzelir 4 aylik bu arada.
B

Büşra T.

9 Ocak 2026 22:03
Yatış pozisyonu değiştirmek gerekıyormus düzelmezse 6 aydan sonra kask tedavısı oluyo kafa yastıgı da kullanın 6 aya kadar ne olacak durumu olmazsa doktora gidersiniz
S

Sultan S.

9 Ocak 2026 22:08
Tesekkür ederim
K

Kader B.

31 Ocak 2026 13:37
8 aylık bebegim kafasının arkası düz ne kadar sağ sol yapsam da sırt üstü dönüp yatıyor nasıl düzelecek düz kafa yastıgı da aldım 3 aylıkken bi işe yaramadı
S

Sultan S.

2 Şubat 2026 19:33

Kader Bingöl

8 aylık bebegim kafasının arkası düz ne kadar sağ sol yapsam da sırt üstü dönüp yatıyor nasıl düzelecek düz kafa yastıgı da aldım 3 aylıkken bi işe yaramadı

Biyerde okudum kafa 6 aya kadar düzeldi düzeldi yoksa öyle kaliyomus cok endiseliyim ya. Karninin üstüne cok yatirin ben sanki öyle faydasini gördüm biraz düzeliyo gibi 😭
K

Kader B.

2 Şubat 2026 20:56

Sultan Sahin

Biyerde okudum kafa 6 aya kadar düzeldi düzeldi yoksa öyle kaliyomus cok endiseliyim ya. Karninin üstüne cok yatirin ben sanki öyle faydasini gördüm biraz düzeliyo gibi 😭

İnşallah düzelir teşekkür ederim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir