Duyusal Hassasiyet

100 görüntüleme
E

Elif B.

24 Kasım 2025 17:45
Ek gıda yemek istemiyor basını çeviriyor herseye hemen dokunmaz banyo yaparken donuk basından su dökülünce rahatsız olup kafasını geriye atıyor. 10 aylık bu durumu yasayan var mı
S

Sifa D.

25 Kasım 2025 19:21
@Elif Bozkurt Merhaba, diğer başlıklarda yazdıklarınıza da baktım birkaç öneride bulunmak isterim. Ek gıda ve genel duyusal hassasiyeti için bir beslenme terapisti değerlendşrmesi iyi olabilir imkanınız varsa çünkü maalesef devlette bu tür şeylere erişim zor ve zahmetli.
Devam edemeseniz bile en azından bir kez duyusal hassasiyet ve beslenme için değerlendirme almanız çok yardımcı olabilir.
Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama büyük şehirlerden birindeyseniz beslenme duyu bütünleme çalışan bir Ergoterapist ya da fizyoterapistten yüz yüze değerlendirme almak yoksa uzaktan da olsa bir kez olsa bile görüşmek çok fayda sağlayabilir. Ayrıca İnstagramda @beslenmeterapistii ismiyle Funda hanımın bu konuda çok güzel video ve önerileri var yardımcı olabilir.
Sağlıkla büyütün 🙏🏻❤️
E

Elif B.

25 Kasım 2025 19:22
Merhaba☺️ soruyu soran başka bir Elif Bozkurt sanırım karışıklık oldu. Cevabın ihtiyacı olana ulaşması adına paylaşıyorum🙏

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir