Duyu Hassasiyeti

115 görüntüleme
Y

Yağmur Y.

5 Şubat 2026 22:35
1 yaş üzeri bebeklerin yiyeceklere dokunamaması
A

Ayşe A.

5 Şubat 2026 23:09
Benim oğlum 2 yasına girmek üzere oyun hamuruna dokunmak istemiyo evde yogurdugum hamura dokunmak istemiyo yumuşak ic gıcıklayıcı şeyleri ellemek istemiyor
B

Büşbüş

5 Şubat 2026 23:10
Blw yapmış mıydınız
Y

Yağmur Y.

5 Şubat 2026 23:16
Blw hiç denemedim hep kendim besledim boğulma korkusu yüzünden.. oyuncakları elliyor ağzına götürüyor ama ıslak yapışkan şeylere asla dokunmuyor eline bulaşan şeyleride ya kendi üstüne ya da benim üstüme hemen siliyor
Y

Yağmur Y.

5 Şubat 2026 23:18

Ayşe Ateş

Benim oğlum 2 yasına girmek üzere oyun hamuruna dokunmak istemiyo evde yogurdugum hamura dokunmak istemiyo yumuşak ic gıcıklayıcı şeyleri ellemek istemiyor

Bi destek aldınız mı ergoterapiste götürmek istiyorum ama eşim ne güzel işte çocuğumuz temiz biri demek ki diyor 🤦🏻♀️
R

Rumeysa D.

5 Şubat 2026 23:22
Ah bu babaların her şeyi bilmiş halleri. Yani takdir sizin tabii ki ama gidip en azından bir kere de olsa değerlendirme alsa en azından içiniz rahat eder. Uzman her şey yolunda derse içiniz rahat eder. 7 aylıkken benim oğlumda pütürlü gıdalara dokunamazdı doktoru alışacak zorlamadan sürekli denettir demişti. Düzeldi o şekilde şu an bir şeyi yok. Ha yumuşak püre gibi şeylere hala tam emin olmadan dokunmuyordu. Oyun hamuruyla onu da yendi
Y

Yağmur Y.

6 Şubat 2026 01:26
Bizim doktorumuzda zamanla mizaç meselesi falan dedi ama başkalarının çocukları maşallah yetişkinler gibi yemek yiyor bu yüzden bende bi problem mi var diye endişeleniyorum
R

Rumeysa D.

8 Şubat 2026 13:01

Yağmur Y

Bizim doktorumuzda zamanla mizaç meselesi falan dedi ama başkalarının çocukları maşallah yetişkinler gibi yemek yiyor bu yüzden bende bi problem mi var diye endişeleniyorum

Naçizane şunu söylemek isterim, başkalarının çocuklarına hiç bakmayın bu sizi hep üzer. her çocuk kendine özel. Mesela arkadaşımın 10 aylık oğlu dişi olmadığı halde ağzında çiğneye çiğneye yiyor. 😂Benim 20 aylık oğlum çiğnemeye yeni başladı. Üstelik 16 tane dişi olmasına rağmen. Benim oğlum direkt çiğnemeden yutardı. Yeni öğrendi çiğnemeyi. O yüzden siz hep kendi özelinizde değerlendirin. Tabii ki yaşına uygun gelişimini tamamlıyorsa bunu da en iyi takipli doktorunuz bilir😇😇
Y

Yağmur Y.

9 Şubat 2026 21:04
Galiba haklısınız biraz oluruna bırakmam gerekiyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir