Duvar Yalama

133 görüntüleme
Deniz T.

Deniz T.

Premium Üye
28 Mayıs 2026 20:23
Merhabalar bebeğim 8 aylık duvarı yalıyor bu bir vitamin eksikliği filan mıdır yoksa keşfetme mi 樂
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
28 Mayıs 2026 20:23
Bebeğinizin duvar yalaması birkaç farklı sebebe bağlı olabilir. Bu davranışın nedenleri arasında:

Keşfetme ve oyun: Bebeğiniz dünyayı keşfediyor ve yeni şeyler öğreniyor olabilir. Duvar yalamak, onun için yeni bir deneyim ve keşif yöntemi olabilir.
Vitamin eksikliği: Bazı durumlarda, bebeklerde vitamin eksikliği duvar yalama gibi davranışlara neden olabilir. Ancak bu genellikle başka belirtilerle birlikte görülür.
Diş çıkarma: Bebeğinizin diş çıkarma döneminde olduğu için ağrı veya huzursuzluk yaşıyor olabilir. Bu da duvar yalamasına neden olabilir.
Dikkat çekme: Bebeğiniz dikkat çekmek için duvar yalayabilir.

Endişe verici bir durum olsa doktora başvurmanız gerekir.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. 8 Aylk Diş Yok
2. 8. Ay Atağı mı Yoksa Diş mi
3. 8 Aylık Başını Evdeki Parkeye Vurdu
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
İlsu O. K.

İlsu O. K.

28 Mayıs 2026 23:03
9-12 ayda zaten tahliliniz olacak o zaman doktorunuza söyleyin değerlendirsin ama şuan oral dönemde bebeğiniz her şeyi yalaması normal, ağızla keşif yapıyor 
Ş

Şule ..

28 Mayıs 2026 23:09
Ben çocukken hep gizli gizli duvar yalardım hamilelikte de canım aşırı beton çekti demirim oldum olası düşüktür. O duvarın kimsenin alamadığı cezbeden bi kokusu var
Deniz T.

Deniz T.

Premium Üye
28 Mayıs 2026 23:41
Tesekkur ederim 7 aylik oldugun da tahlil yapilmisti kan değeri dusuktu ilac damla sayisi degisti bende biraz vitamin degerlerinden suphe duydum ama bir yandan da diş cikariyor herseyi ısirma istegi duyuyor
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir