Düşük Persentil Boy Kilo Sorunu

239 görüntüleme
N

Nurcan Ö.

16 Ağustos 2026 14:37
Merhabalar oğlum 34 haftalık 2600 olarak doğdu şuanda 24 aylık 11,700 kilosu 85 cm boyu kan alındı bütün tahlillerine bakıldı hepsi iyi hiç bir takviye kullanmıyoruz aslında iştahı da yerinde ama kilo almıyor boyu kısa doktor evet kısa ama çok düşük de değil dedi ama kafama takıyorum var mı öneriniz
E

Eda D.

16 Ağustos 2026 14:47
Bizde 34+5:de 2700 doğduk 21 aylık 11,5 ve 85,5 santim 1 yaşa kadar çok güzel geldik sonra kilo almadı pek ama 2 yaşta 10 kg olanda var instagram da takip ettiklerimde doktor normal demiş onlara
Esra Ö. .

Esra Ö. ..

16 Ağustos 2026 15:07
Merhaba. Bizde aynı şekildeyiz benim oğlum 38 haftada doğdu ama gelişimi 35 haftalıktı. 3080 kilo ve 50 cm doğdu ona rağmen şuan 24 aylık ve kilosu 11.250. Kilo çok zor alıyor ama yiyor çok şükür. Doktorumuz Tsh baktı hatta çölyaktan bile şüphelendi çölyak var mıdır diye baktı. Çünkü çölyak yiyip kilo alamama yaparmış. Oda negatif çıkıp tahlilleri de yerinde çıkınca en sonunda yapısı böyle dedi. Bizde babamız böyleymiş o yüzden ben artık düşünmeyi bıraktım kimseyi de duymamaya çalışıyorum. Beslenmesine özen veriyorum o kadar
N

Nurcan Ö.

16 Ağustos 2026 15:35
Esra Özbey
Merhaba. Bizde aynı şekildeyiz benim oğlum 38 haftada doğdu ama gelişimi 35 haftalıktı. 3080 kilo ve 50 cm doğdu ona rağmen şuan 24 aylık ve kilosu 11.250. Kilo çok zor alıyor ama yiyor çok şükür. Doktorumuz Tsh baktı hatta çölyaktan bile şüphelendi çölyak var mıdır diye baktı. Çünkü çölyak yiyip kilo alamama yaparmış. Oda negatif çıkıp tahlilleri de yerinde çıkınca en sonunda yapısı böyle dedi. Bizde babamız böyleymiş o yüzden ben artık düşünmeyi bıraktım kimseyi de duymamaya çalışıyorum. Beslenmesine özen veriyorum o kadar
7 yaşında oğlum var onunla da aynı şekilde uğraşıyorum 20 kilo 118 cm boyu tsh çölyak kemik yaşı hepsine bakıldı sorun yok bari 2.çocuğum kilosu boyu iyi olsun istedim oda olmadı her gören biraz küçük kalmış diyor moralim bozuluyor
N

Nurcan Ö.

16 Ağustos 2026 15:36
Eda Dedeoğlu
Bizde 34+5:de 2700 doğduk 21 aylık 11,5 ve 85,5 santim 1 yaşa kadar çok güzel geldik sonra kilo almadı pek ama 2 yaşta 10 kg olanda var instagram da takip ettiklerimde doktor normal demiş onlara
Bizim doktorumuz da normal dedi ama yaşıtları ile yanyana gelince çok küçük kalıyor benimki
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir