Düşük Kilo

125 görüntüleme
D

Deniz

20 Mayıs 2026 15:15
18 aylık erkek 3700 doğdu şuan 10 kilo doktor alt sınırda ama normal diyo herkes çok zayıf diyor moralim bozuluyor her şeyi yedirmeye çalışıyorum bu kadar oluyor
Göktenur B.

Göktenur B.

20 Mayıs 2026 15:21
Sağlığı yerindeyse kafanıza takmayın herkesin dediğini her çocuk aynı kiloda olmak zorunda değil benim oğlum da öyleydi bu sene ana sınıfına başladı yaşıtları arasında o kadar küçük durduki 5 yaşında 18 kilo bı kaç aydır boyu attı doktor normal diyo gelişimi şükür bağışıklığı felan güçlü bende çok takmıyorum artık çünkü eşimde bende çocukken zayıftik hala da öyleyiz
G

Gülcan Ş.

20 Mayıs 2026 15:26
Bence de çok takılmayın gerekli tahlilileri yaptırıp herseyi temiz yemek yemesi iyise kendinizi sterese koymayın etraftaki herkesi memnun edemeyiz kilolu olsa kilolu der zayıf olsa zayıf derler ben de kızım da çok cektım 1 yaşından sonra 3 yada sadece 100 alabiliyordu suan 4 buçuk yaşında hamdolsun anne ben acıktım diyebiliyor yemek konusunda seciçi ama olsun yapacak bir şey yok hasta olmasında kiloyu zamanla alır
D

Deniz

20 Mayıs 2026 15:32
Göktenur Bektaş
Sağlığı yerindeyse kafanıza takmayın herkesin dediğini her çocuk aynı kiloda olmak zorunda değil benim oğlum da öyleydi bu sene ana sınıfına başladı yaşıtları arasında o kadar küçük durduki 5 yaşında 18 kilo bı kaç aydır boyu attı doktor normal diyo gelişimi şükür bağışıklığı felan güçlü bende çok takmıyorum artık çünkü eşimde bende çocukken zayıftik hala da öyleyiz
Çok şükür sağlığı yerinde testleri de iyi inşallah zamanla düzelir
D

Deniz

20 Mayıs 2026 15:33
Gülcan Şahan
Bence de çok takılmayın gerekli tahlilileri yaptırıp herseyi temiz yemek yemesi iyise kendinizi sterese koymayın etraftaki herkesi memnun edemeyiz kilolu olsa kilolu der zayıf olsa zayıf derler ben de kızım da çok cektım 1 yaşından sonra 3 yada sadece 100 alabiliyordu suan 4 buçuk yaşında hamdolsun anne ben acıktım diyebiliyor yemek konusunda seciçi ama olsun yapacak bir şey yok hasta olmasında kiloyu zamanla alır
Teşekkür ederim ister istemez insanın canını sıkıyorlar
Göktenur B.

Göktenur B.

20 Mayıs 2026 15:34
Deniz
Çok şükür sağlığı yerinde testleri de iyi inşallah zamanla düzelir
Düzelir boşverin her çocuk aynı olmak zorunda değil Allah'ım ayaklarına taş değdirmesin sağlığı yerinde olsun illaki büyücek kilo alicak
M

Meliha T.

20 Mayıs 2026 15:47
Yani zaten anne baba genide önemli bu noktada iri bi aile yoksa çocukta belli bi nokta da olabiliyor insanların ne dediğini önemsemeyin
D

Deniz

20 Mayıs 2026 16:24
Göktenur Bektaş
Düzelir boşverin her çocuk aynı olmak zorunda değil Allah'ım ayaklarına taş değdirmesin sağlığı yerinde olsun illaki büyücek kilo alicak
Amin 🙏 hepimizin çocuğunu korusun rabbim
D

Deniz

20 Mayıs 2026 16:24
Meliha Taşdemir
Yani zaten anne baba genide önemli bu noktada iri bi aile yoksa çocukta belli bi nokta da olabiliyor insanların ne dediğini önemsemeyin
Evet haklısınız aslında
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir