Düşük Ateş / Vücut Isısı

228 görüntüleme
A

Ayşegül U. İ.

18 Ağustos 2026 08:56
Kızım 2 gün önce nezle oldu akşamında vücut ısısı 37.9 oldu en son gece 12-1 gibiydi birazda keyifsizdi ben de daha da artar ve de uyursam diye hem de rahatlasın diye bir ölçek calpol verdim. 12 kilo 23 aylık sonra ateşi 37 ye geriledi. Sabah birşeyi yoktu nezle hali devam etti akşamına banyo sonrası vücudu soğuk geldi ölçtüm 35.8 çıktı bazen bebekkende öyle çıkardı hastalık zamanları. Sonra uyudu en son dün gece 35.2 filan gördüm koltuk altı bi kaç tane ölçüyle ölçtüm korktum teni soğuk ama keyfi nefes alması yerindeydi . Üstünü örttüm uzun kolluyla yatırdım . Şimdi sabah kalktık 35.7 idi şu anda 36.3 olmuş bu durum normal midir? Soğuk algınlığı olduğu için böyle düşüşler normal midir?
B

Bircan S.

Premium Üye
18 Ağustos 2026 09:40
vücut yüzeyi serindir ensesi ılıksa aşırı soğuk değildir diye biliyorum iç ısısı normaldir endişelenmeyin calpolun etkisi çoktan geçmiştir ateşi düşmüş ne güzekl
Ebru G. .

Ebru G. ..

18 Ağustos 2026 10:02
Bizde de aynı durum nezle yok ama ateşi 37 altına hiç düşmüyor
A

Ayşegül U. İ.

18 Ağustos 2026 12:58
Yani düşük sıcaklık olunca korktum belki hep böyleydi vücut ısısı bilmiyorum ki ateşi yokken hiç ölçmüyoruz aslında geceler . 36 çıkıyor şu an ama gece 35 olunca korktum belkide soğuk algınlığından dolayı da olabilir. Valla annelik çok zor çıkınca bir gece önce düşsün diye bekledim şimdi de çıksın diye🙈
B

Bircan S.

Premium Üye
18 Ağustos 2026 14:30
Ayşegül Ulutürk İlter
Yani düşük sıcaklık olunca korktum belki hep böyleydi vücut ısısı bilmiyorum ki ateşi yokken hiç ölçmüyoruz aslında geceler . 36 çıkıyor şu an ama gece 35 olunca korktum belkide soğuk algınlığından dolayı da olabilir. Valla annelik çok zor çıkınca bir gece önce düşsün diye bekledim şimdi de çıksın diye🙈
Ben de öyleydim kızım ilk doğduğu aylarda benimde dikkatimi çekmişti bi kaç kere 35 falan görünce o yüzden çok korkup araştırmıştım ordan biliyorum
A

Ayşegül U. İ.

18 Ağustos 2026 15:50
Bircan Sönmez
Ben de öyleydim kızım ilk doğduğu aylarda benimde dikkatimi çekmişti bi kaç kere 35 falan görünce o yüzden çok korkup araştırmıştım ordan biliyorum
Ya içim rahat etmedi dr gittik az önce doktor benim sana yapabileceğim bir şey yok yani çocuk iyi yiyor içiyor o dediğin olay 34 altı ama tirtir titrer morarı yemez içmez ama bu çocuğun hiçbir şeyi yok yapma kendine bunu dedi uyurken terliyken ölçme dedi . Kaydımı sildirdi boşuna para verme dedi .. Ateşi de 36 çıktı yani biliyordum ama insan korkuyor işte .. 🙈
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir