Düşük Ateş

84 görüntüleme
Zehra K.

Zehra K.

17 Ocak 2026 21:43
10 aylık bebeğimin yaklaşık 9 gündür sürekli yüksek ateş şikayetiyle dönüşümlü ateş düşürücü kullanıyorum. birkaç gün iyileşiyor gibi oldu hatta bir gece ölçtüğümde 35,6 ölçmüştüm ertesi sabah iki üç gün iyileşmişti.Ardından tekrar ateş çıkmaya başlayınca doktora götürdüm. İnfluenza teşhisi aldık şurup ilacını alıp kullanamaya başladık. Toplamda üç kez içti. Ateşini ölçtüm şuan 35,9 görünüyor. Üşüyecek şekilde giydirmedim. Düşük ateş normal mi ?
S

Sema

17 Ocak 2026 21:44
Hangi ateş ölçer kullanıyorsunuz geçmiş olsun
S

Sema

17 Ocak 2026 21:45
Vücudu soğuk mu
Zehra K.

Zehra K.

17 Ocak 2026 21:47
Merhaba teşekkür ederim Braun’un kulaktan ateş ölçerini kullanıyorum✨
Zehra K.

Zehra K.

17 Ocak 2026 21:48
Hayır vücudu soğuk değil sadece yanakları biraz serin gibi oda her uykuda olduğu gibi
S

Sema

17 Ocak 2026 21:50
Her iki kulağından da ölçüm yaptınız mı aynı sonuç çıkıyor. Rica ederim üşüyor olabilir evin sıcaklığı nasıl
Zehra K.

Zehra K.

17 Ocak 2026 21:51
Evet ikiside aynı
Zehra K.

Zehra K.

17 Ocak 2026 21:53
Alın ölçümüde 36.4 hastanelerde kullanılan tipteki ateş ölçerle ölçtüm🌸
S

Sema

17 Ocak 2026 21:56
Normal aslında giydiği kıyafet ısıtmamış olabilir genelde ondan oluyor. Siz tekrar bakın evin sıcaklığı da önemli. Başka aklıma gelmiyor zehra hanım bildiklerimi yazdım başka bilen varsa yazarsa iyi olur
Zehra K.

Zehra K.

17 Ocak 2026 22:02
Çok teşekkür ediyorum sema hanım ev sıcaklığı 23.0 nemde %50 .Gece olduğu için sürekli ateşi çıkıyor diye kalın giydirmeye çekinir oldum günlerdir dediğiniz gibi biraz daha kalın bir şey örtmeyi deneyeceğim.
S

Sema

17 Ocak 2026 22:08
Sormayın bende aynıyım şu an kızımın üstü ince giyinik ayakları örtük bizdeateş vardı kontrol altında gibi inip çıkıyor bende örtmüyorum sürekli gece kalk ölç yat hep aklım onda bu havalar mahvetti çocuklarımızı rabbim şifa versin. İnşallah iyi olurlar
Zehra K.

Zehra K.

17 Ocak 2026 22:29
Amin inşallah sema hanım gerçekten salgın fenaymış en kısa zamanda şifa bulsun miniklerimiz ✨🌸

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir