Düştü
110 görüntüleme
M
Merve ..
2 Şubat 2026 10:42
Bebeğim yedi aylık yanımda yatıyordu emeklemeye başladı yatakta geri çektim sonra saniyenin dönmüş ve yataktan aşağı düştü çok ağladı sonra aceleyle kucağıma aldım sakinleştirmeye çalıştım çok ağladı sakinleşince emzirdim emdi ama çok korkuyorum eve tek başımayım ne yapmam gerekiyor nolur birşeyler söyleyin nolur şu an iyi gözüküyor ıyuncaklarıyoe oynuyor ama bilmiyorum birşey olmuş mudur

Afranur K.
2 Şubat 2026 10:51
Boyundan yüksek bir yer miydi? Bi de zemin halısız vs. Açık sert bi zemin miydi? Bebeklerin düşmesi biliyorsunuz çok sık olacak bi eylem. Kendiniz takibini yapın, hemen uyutmayın, şiddetli kusma, bayılma gibi bir tablo olursa acil doktora götürebilirsinizx
Genellikle kendi boyu ya da daha kısa bir yerden düşmelerinde sıklıkla büyük sıkıntılar yaşanmaz ama tabi ki mutlaka takip edin.
Genellikle kendi boyu ya da daha kısa bir yerden düşmelerinde sıklıkla büyük sıkıntılar yaşanmaz ama tabi ki mutlaka takip edin.
M
Merve ..
2 Şubat 2026 10:58
Sabah düştü aslında yatağın önce yan basma yeri var süngerli önce oraya sorma yere düştü parkenin üzerine o kadar dikkat etmeme rağmen düştü yanına yastıklar koydum yanında da kendim uzanıyordum buna rağmen nasıl oldu anlamıyorum o kadar suçluyorum ki kendimi şu an hiçbir belirti yok ama korkuyorum
G
Gizem Ç. ..
2 Şubat 2026 11:06
Benimde başıma geldi korkmayın 24 saat boyunca gözlerde kayma kusma herhangi bi belirti olmazsa korkmayın inşallah bende1 metre yüksek yataktan düştü acile götürdüm çok şükür bir şey çıkmadı çok düşüyorlar çok dikkat etmemiz gerekiyor anneler olarak hepimiz efamlıyız
M
Mavi ..
2 Şubat 2026 11:13
Suçlamayın kendinizi önce sakin kalın kafasına dikkat edin şişlik var mı? Keyfi yerinde mi? ismine tepki veriyor mu? Kusuyor mu? Bunlara dikkat edin korkmayın düşerde hasta da olur. Biraz daha dikkatli olmakta fayda var. Dediğiniz gibiyse ilk ağırlığını basma yerine çarptıysa yere daha az basınçlı düşmüştür. Tam hareketlendikleri zamanlar:)
E
Elçin G.
2 Şubat 2026 11:16
Nesne takibi yaptırın bir sorun var mı gözlemleyin. Kulak arkasında morluk var mı, göz bebeklerinde kayma var mı uyku hali var mı eklemlerini nazikçe hareket ettirin kol ve bacaklarını hareket ettirin canı yanıyor mu? Fışkırır tarzda kusma yada bilinçte bir sorun var mı? Bunlara bakın. Birde ilk 2-3 saat uyutmayın mümkünse. İlk 36 saat boyuncada gözlemleyin
M
Merve ..
2 Şubat 2026 11:27
Ağrı yok kauma falan da yok keyfi iyi gözüküyor çok şükür mama hazırlamıştımkahvaltı yedi birazını birşey olmamıştır değil ni
M
Merve ..
2 Şubat 2026 11:58
Birde ta sekizde uyandığı için şu an uykusu geldi uyutmamaya çalıştım ama çok huysuzlandı uyudu şimdi bişy olur mu
M
Merve ..
2 Şubat 2026 11:59
Morluk kayma kusma yok
M
Merve ..
2 Şubat 2026 12:00
Düşeli iki saat olmuşuyufu
E
Elçin G.
2 Şubat 2026 12:04
Allah’ın izniyle birşey olmaz annesi sen gözlemle bugün sadece olacak olsa en başında olurdu zatende temkinli olmak için yine gözün üstünde olsun