Düşmeyen Ateş Acil
197 görüntüleme
S
Sinem G.
8 Ağustos 2026 23:20
kızlar merhaba geceden beri oğlumun ateşi düşmüyor 15 aylık ben köpek dişleri çıktığı için ateşleniyor sandım fakat diş ateşi onda 37.5 görür biterdi 39.8 kadar gördük hastaneye götürdüm crp değeri 9,8 çıktı ama hiçbir hastalık belirtisi yok boğazlarıda temiz diş çıkarma döneminde crp yükselmesi oluyor diye duydum yardımcı olabilecek var mı
R
Rumeysa D.
9 Ağustos 2026 00:15
crp denilen şey, enfeksiyon demek diş crp yükseltmez kanda. Ki zaten 39,8 ateş de enfeksiyon demek. Vücutta bir mikrop, bakteri, virüs her neyse o var demek. Geçen ay biz de yaşadık 26 aylık oğlum. Crp 40 çıktı, ama boğaz, kulak, ciğer, idrar yolları çok şükür hiçbirinde sorun yoktu. Ama bir şekilde vücuduna bir bakteri girmiş ve kandaki enfeksiyonu arttırmış. 7 gün antibiyotik kullandık. Ve çok şükür antibiyotik ile tamamen toparladı. Biz de hastaneye 39 derece ateş ile gitmiştik.
S
Sinem G.
9 Ağustos 2026 00:20
geçmiş olsun bize de antibiyotik yazıldı vermeye başladım inşallah biran önce iyileşir hiçbir hastalık belirtisi olmayınca kafam çok karıştı sizin crp yüksekmiş biz 9 gibi bi değerle bile tepetaklak olduk
N
Nazo K.
9 Ağustos 2026 07:19
Benim oğlumda 18 aylık üç kez ateşi çıktı şükür 38i geçmedi calpol verince rahatladı burada asistana sordum takip yeterli dedi umarım enfeksiyon tarzı birşey yoktur çok geçmiş olsun sizede
R
Rumeysa D.
9 Ağustos 2026 09:54
geçmiş olsun bize de antibiyotik yazıldı vermeye başladım inşallah biran önce iyileşir hiçbir hastalık belirtisi olmayınca kafam çok karıştı sizin crp yüksekmiş biz 9 gibi bi değerle bile tepetaklak olduk
Yükleniyor...