Düşmeyen Ateş

347 görüntüleme
E

Esra Y.

1 Temmuz 2026 18:48
26 aylık oglum dun aksamdan beri 39 ates banyo ve calpol ile en fazla 38e düşünebildim şimdi 39.7 ye cikti gecen ayda crp nedeniyle 1 hafta düşmemişti dekort kullanmıştık şimdi yine 1mg dekor+5ml calpol verdim düşmezse ne yapayım bilemedim
Göktenur B.

Göktenur B.

1 Temmuz 2026 19:26
Öncelikle geçmiş olsun tekrar doktora gittiniz mi enfeksiyon tekrar etmiş olabilirmi birde ateş için ibuprofen ve parasetamol dönüşümlü kullanmak daha ise yarar oluyor genelde Doktorlar bu şekilde reçete ediyor
E

Esra Y.

1 Temmuz 2026 19:30
Yarin sabah icin randevu aldim muhtemelen enfeksiyon evet ama hiç bukadar inatçı olmamıştı marttan beri bu 3. Oldu yorumlarda fmf gördüm umarım oyle bisey değildir
Begüm A.

Begüm A.

1 Temmuz 2026 20:47
Esra Yitüt
Yarin sabah icin randevu aldim muhtemelen enfeksiyon evet ama hiç bukadar inatçı olmamıştı marttan beri bu 3. Oldu yorumlarda fmf gördüm umarım oyle bisey değildir
Ailede var mı fmf o zaman ihtimal biraz artar ama yoksa çok da kötü düşünmeyin
E

Esra Y.

1 Temmuz 2026 20:49
Bildiğimiz kimsede yok sukur
Begüm A.

Begüm A.

1 Temmuz 2026 20:54
Esra Yitüt
Bildiğimiz kimsede yok sukur
O zaman düşük bir ihtimal bu bence hemen kötüyü düşünmeyin bir ker ehastalandoktan sonra bağışıklıkları çok çabuk düşüyor
E

Esra Y.

1 Temmuz 2026 21:03
Cok tesekkur ederim şuan 38.3 e dustu biraz rahatladım
Begüm A.

Begüm A.

1 Temmuz 2026 22:25
Esra Yitüt
Cok tesekkur ederim şuan 38.3 e dustu biraz rahatladım
İnşallah daha da iyi olur minnoş 🥰
M

Merve D. D.

10 Temmuz 2026 17:33
Merhaba son durumda ne yaptınız aynı durumdayım doktor antibiyotik verdi kullanayım mı bilmiyorum
E

Esra Y.

10 Temmuz 2026 17:48
Dr un önerisiyle 2. Dekort kullandık ve gecti cok sukur biz hic antibiyotik kullanmadık henuz cok geçmiş olsun
S

Sena F.

12 Temmuz 2026 00:30
Esra Yitüt
İyi aksamlar fmf tanısı aldınız mi acaba şuan oğlumdan şüpheleniyorum da sormak istedim gecmis olsun. Ara sıra çıkan ates ve ayaginin ustune basmak istemiyor
E

Esra Y.

12 Temmuz 2026 06:12
Akdeniz li olmadığımız için olasılık olarak pek değerlendirmedi dr ama karın agrisi olduğu icin birdahaki ay da tekrar ederse test yapalim dedi
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir