Düşmeyen Ateş
195 görüntüleme
M
Merve E. D. İ. ..
5 Haziran 2026 07:50
14 aylık bebeğimin 3 gündür ateşi var. İlk gün gündüz 38.6 oldu akşam 38 oldu. 2. Gün gündüz 39.6 oldu. Su uygulaması yaptik . Bu sefer acile götürdük. DOlven ve Amoklavin verdi içirdik. Soğuk uygulama yaptılar .eve geldik yine çıktı soğuk uygulama yaptık. Bu Sabah ateşten yine yanıyordu. Vücuduna havlu koyduk hemen. Ateş tekrar düştü. Doktor Kulak enfeksiyonu dedi. Kaç gün böyle devam edecek
8 saatte bir tekrarlayan ateşi çıkıyor
8 saatte bir tekrarlayan ateşi çıkıyor
C
Canan K. ..
5 Haziran 2026 08:02
Antibiyotik başladıktan 3 gün sonra genel durumunda düzelme olmalı Hiç bir değişiklik yoksa yada ateş ve diğer semptomlar artıyorsa tekrar hekiminizle görüşün 6 saat arayla ateş düşürücü verebilirsiniz
M
Merve E. D. İ. ..
5 Haziran 2026 08:06
Antibiyotik başladıktan 3 gün sonra genel durumunda düzelme olmalı Hiç bir değişiklik yoksa yada ateş ve diğer semptomlar artıyorsa tekrar hekiminizle görüşün 6 saat arayla ateş düşürücü verebilirsiniz
G
Gülcan Ş.
5 Haziran 2026 10:00
Çok gecmıs olsun Ben ağrı kesici ateş düşürücüyü 4 saate bir veriyordum kulak enfeksiyonu olduk geçen hafta inatci bir ateşle bas ediyordu kızım ağrı kesici de 1 saate anca fayda ediyordu 3 gün içinde ateşi düzene aldık hamdolsun ağrı antibiyotik hemen etkisini gösteriyor ince kıyafetlerle dursun terleme geldikçe uyutup üstünü kapatıp terletiyordum terledikçe iyileştik biz
M
Merve E. D. İ. ..
5 Haziran 2026 12:27
Çok gecmıs olsun Ben ağrı kesici ateş düşürücüyü 4 saate bir veriyordum kulak enfeksiyonu olduk geçen hafta inatci bir ateşle bas ediyordu kızım ağrı kesici de 1 saate anca fayda ediyordu 3 gün içinde ateşi düzene aldık hamdolsun ağrı antibiyotik hemen etkisini gösteriyor ince kıyafetlerle dursun terleme geldikçe uyutup üstünü kapatıp terletiyordum terledikçe iyileştik biz
Size de çok geçmiş olsun. Hasta olmasa keşke çocuklarımız ya. Ateş bizi mahvetti.
G
Gülcan Ş.
5 Haziran 2026 16:50
Çok teşekkür ederim
Size de çok geçmiş olsun. Hasta olmasa keşke çocuklarımız ya. Ateş bizi mahvetti.
M
Merve E. D. İ. ..
5 Haziran 2026 19:41
Yaa keşke yaa insan yoruluyor yıpranıyor benim büyük kızım çok hasta olurdu 2 yaşına geldi hamdolsun bir buçuk yıl hasta olmadı anaokuluna başladı hastalık resmen bizimle yaşıyor her hafta muhakkak acılde antibiyotik alıyoruz
Yükleniyor...