Düşmeyen Ateş

98 görüntüleme
K

Kübra Ç.

5 Ağustos 2025 20:24
Oğlumun boğazi kızarmış ve iki gündür düşmeyen bir ateşi var hocam 38.5 altında hiç düşmüyor şuan 39 ve 39.5 arasında ne yapmalıyım ateş düşürücü veriyorum calpol dolven ama ateş pek düşmüyor geri çıkıyor hocam
Pınar B.

Pınar B.

5 Ağustos 2025 20:30
Ateş demek vücutta enfeksiyon var demek ilk 24 saat gözlem yapıp en yakın sağlık kuruluşuna gitmelisiniz ayrıca dönüşümlü ilaç vermeyin tek bi tanesini kullanın etkileri farklı bebek büyükse dolven daha mantıklı
Reyhan Y.

Reyhan Y.

5 Ağustos 2025 20:35
Şu sıra covid salgını var benim 7 aylık kızım covid pozitif. İsterseniz bir test yaptırın
B

Büşra K. ..

5 Ağustos 2025 20:42
Ilık duş aldırabilirsiniz vücut boğumlarını silebilirsiniz 3-4 saat arayla eğer bebeğin yaşı müsaitse calpol-'parol dolven-pedifen verebilirsiniz fitil satılıyor eczanede doktora danışıp kullanabilirsiniz bebeği her ay ateşlenen anne olarak hepsini doktora danışıp yazıyorum buraya bir de ek olarak bebeğin ateşi mesela 38.5 ama çocuk sakin ellemeyin vücudu savaşsın enfeksiyonla şurupları veriyoruz telaşlanıyoruz anne olarak ama çocuğun vücudunun savaşmasına izin vermiyoruz ben bir kere bebeğimin vücudunu sirkeli suyla sildim doktora danışmadan ateşi düştü ama cildi tahriş oldu benim bebeğim atopik dermatit cilt tipine sahip ondan mı sirke mi tahriş etti bilemedim
K

Kübra Ç.

6 Ağustos 2025 18:55
Pedifen kaç yaş da sizler kulladiniz acaba
B

Büşra K. ..

10 Ağustos 2025 21:34
Merhaba yaşına girince dolven-pedifen 3-4 saat arayla kullanmaya başladık tabiri doktora sorarak

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir