Düşmeyen Ateş
146 görüntüleme
K
Kübra D.
24 Temmuz 2025 09:18
Kızımın genel durumu iyi ancak ateşi 38,5 lara çıkıp şurupla düşüyor halsizliği iştah kaybı vs olmadığı içinde ilaç vermiyorlar ancak bugün dili oldukça beyaz yine de beklemeli miyim
E
Emine Ş. ..
27 Temmuz 2025 07:48
Kübra hanım ne yaptınız bizimde düşmeyen ateşimiz var
E
Esra Ö.
27 Temmuz 2025 07:54
Benim de aynı şekilde 39 lara çıkıyor tahliller temiz. ilaç veriyorum dusuyor yine çıkıyor
K
Kübra D.
27 Temmuz 2025 08:02
Doktora götürdüm 2 kez ilkinde bakteri dedi azitro verdi kızımda döküntü yaptı dönüşümlü şurup vermiştim döküntü olunca komple kestik ilaçları sonra yine çıktı ateşi suyun içinde beklettm ateşi düşünce tekrar götürdüm hastaneye genel durumu iyi diye sadece takip önerdi corona salgını var virüs olsaydı daha halsiz olurdu dedi sürekli elini yüzünü yıkadım çünkü istahsızlık vs bir şey yok sadece ateşi yüksekti 2-3 gündür iyi çıkmadı ateş evimiz klimalı sıcakta değil neden böyle olduğunu inanın anlamadım bir dr bakteri dedi diğeri bakteri yok dedi takip edin dedi crpsi de 0 çıkmıştı ilkinde dişte ateş yapmaz dedi bu arada inanın hiçbir şey anlamadım bu süreçten :(
Z
Zeynep A.
28 Temmuz 2025 22:30
Aynı şekilde bizde 2 gün önce sadece yüksek ateş vardı halsizlik,huysuzluk vs başka bir belirti yoktu doktora gittik bende idrar enfeksiyonundan şüphelenmiştim 40 dereceyi gördük calpol veriyorum 45 dk içinde ateşi düşüyor maksimum 3 4 saat sonra yeniden ateş 39 40 derece oluyordu devlet acilinde anlayamadılar soluğu özelde aldık ve doktor sürüntü istedi virüsten şüphelendi ve şüphesi doğruydu şaşırtıcı bir şekilde covid pozitif
F
Fatos
31 Temmuz 2025 06:29
Çocuğunuz düzeldi mi bizdede aynı tahlil temiz ama ateş var