Düşmeyen Ateş

119 görüntüleme
N

Naile B. P.

18 Temmuz 2025 19:37
Bebeğim dünden beri ateşli. 175 günlük yani 6 aya 5 gün var. Koltuk altından dün ölçtüğüm 38,6 en yüksek ateşiydi. Calpol verdim doktora da götürdüm ama ilaç vermedi. Calpol u da günde 4 defadan fazla kullanmayın dedi. Sürekli ıslatıyorum ellerini yüzünü, her yeri ağrıyor. Başka çözümü yok mu? Zayıfladı gözümün önünde. İyileştikten sonra nasıl kilo alacak?
N

Naz

18 Temmuz 2025 19:46
2 gün önce aynı şeyleri yaşadık 7 aylık bebeğim yatağınn kenarlarna buz koyun koltuk altına yakın ayaklarma yakın şekilde birde limonla çoraplarını ıslatın iğce sonra giydirin iştah tamamen gidyo benmki bugün yemeğe başladı korkmayın ama iyi gözlemleyin
N

Naile B. P.

19 Temmuz 2025 09:46
Deneyeceğim çok teşekkür ederim. Size de çok geçmiş olsun
G

Gizem

21 Temmuz 2025 07:20
Her bebeğe calpol yaramaya biliyor doktorunuza sorup başka bir ateş düşürücü yaza bilir parol gibi
H

Hatice

21 Temmuz 2025 22:03
4 gündür kızımda bitmeyen Bi ates var 5 aylik daha üstüne sut alerjisi olan Bi bebek doktora götürdüm kulak burun boğaz enfeksiyonu dedi antibiyotik yazdı kullanıyorum ama geceleri çığlık çığlığa bağırıp gaz çıkarıyor çocuk ve 3 gündür değişen bisey yok çocukda acaba yanlış Bi antibiyotikmi kullanıyorum Bi fikri olan varmi ya macrol 250ml antibiyotigin adı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir