Düşmeyen Ateş
119 görüntüleme
N
Naile B. P.
18 Temmuz 2025 19:37
Bebeğim dünden beri ateşli. 175 günlük yani 6 aya 5 gün var. Koltuk altından dün ölçtüğüm 38,6 en yüksek ateşiydi. Calpol verdim doktora da götürdüm ama ilaç vermedi. Calpol u da günde 4 defadan fazla kullanmayın dedi. Sürekli ıslatıyorum ellerini yüzünü, her yeri ağrıyor. Başka çözümü yok mu? Zayıfladı gözümün önünde. İyileştikten sonra nasıl kilo alacak?
N
Naz
18 Temmuz 2025 19:46
2 gün önce aynı şeyleri yaşadık 7 aylık bebeğim yatağınn kenarlarna buz koyun koltuk altına yakın ayaklarma yakın şekilde birde limonla çoraplarını ıslatın iğce sonra giydirin iştah tamamen gidyo benmki bugün yemeğe başladı korkmayın ama iyi gözlemleyin
N
Naile B. P.
19 Temmuz 2025 09:46
Deneyeceğim çok teşekkür ederim. Size de çok geçmiş olsun
G
Gizem
21 Temmuz 2025 07:20
Her bebeğe calpol yaramaya biliyor doktorunuza sorup başka bir ateş düşürücü yaza bilir parol gibi
H
Hatice
21 Temmuz 2025 22:03
4 gündür kızımda bitmeyen Bi ates var 5 aylik daha üstüne sut alerjisi olan Bi bebek doktora götürdüm kulak burun boğaz enfeksiyonu dedi antibiyotik yazdı kullanıyorum ama geceleri çığlık çığlığa bağırıp gaz çıkarıyor çocuk ve 3 gündür değişen bisey yok çocukda acaba yanlış Bi antibiyotikmi kullanıyorum Bi fikri olan varmi ya macrol 250ml antibiyotigin adı