Düşme Başını Çarpma
114 görüntüleme
T
Türkan K.
7 Temmuz 2025 17:53
1 yaş ayakta dururken sırt üstü parke zemine düştü başını çarptı ağlayınca burnu aktı sadece silerken peçeteye hafif sümükle beraber kan geldi tekrar sildiğimde gelmedi doktora götürdük göz tepkilerine baktı normal röntgen çekti kemikte sıkıntı yok evde 8 saat gözetim 2 saat bir şey yemedi ve kusma olmadı şuan 4 saat oldu huzursuzluk vs olmadı gülüyor oynuyor tepkiler normal korkmalı mıyım bu arada başta şişme morarma kızarıklık vs yok burundan az bir şey kan gelmesi endişe verici mi
F
Fatma S. ..
7 Temmuz 2025 18:24
Osman hocanın eski videoları vardı YouTube ta ilk çocuğumda izlemiştim. Kendi boyu kadar olan bi yerden parke halı gibi zemine düşmesi güvenli zemin olarak kabul ediliyor. Siz yine takip edin tabi.
T
Türkan K.
7 Temmuz 2025 18:25
Çok teşekkür ederim cevabınız için biraz olsun içim rahatladı gözleme devam ediyorum 🌺
F
Fatma S. ..
8 Temmuz 2025 04:10
Rica ederim inşallah birşeyi yoktur.
T
Türkan K.
11 Temmuz 2025 09:40
6 saat sonunda tekrar doktora götürdüm gece uykusunu gözlemledim uyandırdım uyandığında tepkilerini kontrol ettim çok şükür bir sıkıntı olmadı bu durumu yaşayanlar için güncelleme geçmek istedim Allah herkesin evladını korusun inşallah 🤲🏻🌺