Dusme

93 görüntüleme
H

Hatice S.

10 Ağustos 2026 13:45
Bebeğimle Temmuz 27 de merdivenden düştük benim [ayagim.kirildi](ayagim.kirildi) ama ona bişey olmaması için elimden geleni yaptım [cok.sukur](cok.sukur) olmadı 2 [yasinda.kiz](yasinda.kiz) cocugu ama durumdan çok etkilendi simdi her düştüğünde bişey olmasa bile agliyo travma olmuş olabilir mi nasil yaklasmam gerekir
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
11 Ağustos 2026 13:52
Merhaba,

Bebeğin 2 yaşında ve merdivenden düşme olayının ardından travma geçirmiş olabilir. Düşme olayının ardından ağlaması normal bir tepki olabilir, fakat sürekli aynı durumdan ağlaması travma belirtisi olabilir.

Bebeğine yaklaşman için şu adımları takip edebilirsin:
1. Sakin kal: Bebeğinle sakin ve güvenli bir ortamda konuşmaya çalış. Ona korkmaması gerektiğini söyleyebilirsin.
2. Güven ver: Bebeğine her zaman yanında olduğunu ve onu koruyacağını hissettir.
3. Olayı anlat: Bebeğine neler olduğunu basit ve anlaşılır bir şekilde anlatabilirsin.
4. Profesyonel yardım: Bebeğinin davranışları devam ediyorsa, bir uzmandan profesyonel yardım almayı düşünmelisin.
5. Sabır: Bebeğinle çalışmak ve onu rahatlatmak zaman alabilir. Sabırlı ol.

Bebeğinle sağlıklı bir ilişki kurmak ve onun duygusal gelişimini desteklemek için çocuk gelişimi konusunda bilgi edinmeni tavsiye ederim.
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir