Düşme

153 görüntüleme
S

Sümeyye A.

10 Şubat 2026 12:23
7,5 aylık bebeğim benim yatağımdan düştü yerden yüksekliği 50 cm alnında ve burnunda çok az sürtünme kaynaklı yara var alnı biraz şişmiş gibi onun dışında keyfi iyi doktora götürmeli miyim ilk düşmesiydi korkuyorum biraz
T

Tuğba B. ..

10 Şubat 2026 12:54
Çok geçmiş olsun. Parke zemine mi düştü halı üstüne mi. Hareketlerine dikkat edin gözde kayma,uyku hali,durgunluk ,kusma bunlar varsa hemen hastaneye gidin
S

Sümeyye A.

10 Şubat 2026 13:03
Halı üstüne düştü 1 saat kadar oldu hiçbir tehlikeli belirti yok ama yine de dikkat edeceğim teşekkür ederim 🙏🏻
İ

İlknur T.

12 Temmuz 2026 17:14
Sümeyye Ayçiçek
Halı üstüne düştü 1 saat kadar oldu hiçbir tehlikeli belirti yok ama yine de dikkat edeceğim teşekkür ederim 🙏🏻
aynı durumu şuan bizde yaşadık sonradan bebegi doktora götürdünüz mü
S

Sümeyye A.

12 Temmuz 2026 17:16
İlknur Tosun
aynı durumu şuan bizde yaşadık sonradan bebegi doktora götürdünüz mü
Merhaba geçmiş olsun hayır doktora götürmedim şiddetli kusma göz kayması uyku durumu yoksa sıkıntı yoktur diyordu heryerde çok şükür birşey olmamıştı yaralarına mustelanin cicastela kremimi sürmüştüm 2 güne geçti
İ

İlknur T.

12 Temmuz 2026 17:18
Sümeyye Ayçiçek
Merhaba geçmiş olsun hayır doktora götürmedim şiddetli kusma göz kayması uyku durumu yoksa sıkıntı yoktur diyordu heryerde çok şükür birşey olmamıştı yaralarına mustelanin cicastela kremimi sürmüştüm 2 güne geçti
Çok sagolun emerken uyumak istiyor sadece ama diger hiç bir belirti yok
S

Sümeyye A.

12 Temmuz 2026 17:34
İlknur Tosun
Çok sagolun emerken uyumak istiyor sadece ama diger hiç bir belirti yok
Normalde yapmadığı birşey mi memede uyumak
İ

İlknur T.

12 Temmuz 2026 17:37
Normalde de yapıyor kusura bakmayın ilk bebegim birde kendi mi şuçluyorum şuan çok panikledim
S

Sümeyye A.

12 Temmuz 2026 17:40
İlknur Tosun
Normalde de yapıyor kusura bakmayın ilk bebegim birde kendi mi şuçluyorum şuan çok panikledim
Eminim ki iyidir bende aynı durumdaydım kendimi suçlamıştım içiniz rahat olsun o düşüş ilkiydi ama son olmadı çocuk bunlar düşe kalka büyücekler sakin olun içiniz rahat etmezse götürün yine bir doktora iciniz rahat etsin❤️
İ

İlknur T.

12 Temmuz 2026 18:37
Sümeyye Ayçiçek
Eminim ki iyidir bende aynı durumdaydım kendimi suçlamıştım içiniz rahat olsun o düşüş ilkiydi ama son olmadı çocuk bunlar düşe kalka büyücekler sakin olun içiniz rahat etmezse götürün yine bir doktora iciniz rahat etsin❤️
Çok teşekkür ederim
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir