Düşme
77 görüntüleme

İlsu O. K.
18 Ocak 2026 11:06
Merhaba Anneler; düşme durumlarında evde nasıl gözlem yapıyorsunuz. 10 aylık bebeğim babası altını değiştirirken yaklaşık 60-70 cm yükseklikten oturur pozisyonda geriye düşer gibi düşmüş kafasının arkasını vurmuş banyoda parke zemine. Bir süre ağladı sonra sakinleşti hemen hastaneye gittik 3 saat gözlem yapıldı sonra 48 saat evde gözlem yapın denildi ve görüntüleme yöntemini şimdilik gerek yok dedi doktor. Ama açılcası konu bebek olunca işler karışıyor.. Fışkırır tarzda kusma, uyku süresi uzunluğu, gözde dalıp gitme kayma olursa getirin dedi. 🤷🏼♀️ ama bunlar bebek ne zaman kusacakları ne zaman az çok uyuyacakları belli olmuyor. Tecrübeli annelerden fikir almak isterim nasıl bir takip uygulamalıyım. Beslenme sorunu yok,oyu oynuyor,keyfi yerinde,özellikle beden kontrolüde yaptırdım emekliyor,el kol hareketler, gövde,ayak basma vs normal. Herhangi bir yerinde morluk vs yok 🤷🏼♀️
T
Tuğba B. ..
18 Ocak 2026 11:27
Merhaba geçmiş olsun benim bebeğim de koltuktan düşmüştü parke zemine .ben doktora götürmedim hareketlerini takip ettim kusmadı.düşerken görmediğim için kollarını bacaklarını kontrol ettim kırık varmı diye baktım bir sıkıntısı yok keyfi yerinde .ama 2 gün her hareketini kontrol ettim halsiz mi ağlıyor mu ,kusuyor mu ,gözlerde kayma varmı
T
Tuğba B. ..
18 Ocak 2026 11:29
Osman hocanın videosunuizlemiştim parke sıkıntılı değil .mermer,beton ,toprak sıkıntılı olabiliyor

İlsu O. K.
18 Ocak 2026 11:39
@Tuğba Beyazgül cevabınız için teşekkür ederim. Geçmiş olsun sizede 🙏🏻 Videoyu bende izledim ama endişemizide geçiremiyoruz malesef. 🌸
T
Tuğba B. ..
18 Ocak 2026 11:47
Evet çok iyi anlıyorum sizi onunla bende ağlamıştım evlat en hassas yerimiz Rabbim beterinden korusun
T
Tuğba B. ..
18 Ocak 2026 11:48
Teşekkürederim

İlsu O. K.
18 Ocak 2026 11:50
Amin 🌸🙏🏻
N
Nurten
18 Ocak 2026 12:39
Geçmiş olsun. Aslında keyfi yerinde ve oynuyorsa pek sıkıntı olmayacağını söylüyorlar. Ne yazık ki hepimizin başına geliyor ve gelecek. Bizlerde böyle büyüdük. Rabbim korusun inşallah. Siz gerekeni yapmışsınız doktor kontorülüde sağlanmış bir sıkıntı çıkmamış şükür ki 🤲🏻