Düşme

69 görüntüleme
Güler D. .

Güler D. ..

27 Eylül 2025 06:01
6 aylık bebeğim yataktan düştü 60 cm kadar bi yükseklikten hemen apar topar hastaneye götürdük tomografi çekildi çok hareket ettiği için bir şey anlamadılar var raporda temiz çıktı yine de çok endişeliyim gece 2 saatte bi uyandırdım hareketlerinde bi tuhaflık yok kusma da yok
G

Gizem S. ..

27 Eylül 2025 06:24
Korkma Allahın izniyle birşeyi yoktur. Benimde kızım 6 aylıkken düşmüştü yataktan hemşire olduğum için evde hemen kabaca muayene ettim bizde hastaneye gittik. 3 saat gözlem altında bekledi bir sorun olmadı çok şükür. Bilinç kaybı, fışkırır tarzda kusma, vücudunda morarma yoksa iyi haber. Boyunun iki katı kadar olan düşmeler sıkıntı oluyor. İçini ferah tut sen geçmiş olsun
K

Kübra G.

27 Eylül 2025 06:26
Osman hocanın bununla ilgili videosu var youtube den bakabilirsin düştüğü zemin falan da etkili diyor Allahın izniyle hiçbir şey olmamıştır 🙏🏻 geçmiş olsun
R

Rumeysa K.

28 Eylül 2025 19:25
Benim kızımda 6 aylıkken düştü Allah’a şükür hiçbirşey olmadı anlık bir sorun gelişmediyse korkmayın gözlemleyin biz öyle yaptık

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir