Düşme!

91 görüntüleme
G

Gizem K.

24 Temmuz 2025 17:33
Bebegim 7.ayina girecek. 2 saat kadar once kendi yatağımızdan düştü. Yuzustu dustu halinin uzerine dustu. Alnini ve burnu kizarmisti. İlk dustugunde agladi sonra kucagimda once sakinlestirdim. sakinlestirdikten aglamasi kesildikten sonra tum uzuvlarini her yerini detaylica kontrol ettim hareket ettirdim olumsuz bir tepki vermedi. goz bebeklerine goz takibine vs baktim bir anormallik yoktu. alnina buz koydum. kizariklik var ama sislik yok. iki saat gozlem altinda tuttum hareketleri vs normale donmustu oyun oynadik birlikte. uykuya 7bucuk gibi geciyordu 1 saat daha oyalayabildim sonra huzursuzlaninca simdi uyuttum. osman hocam takip sureci nasil olmali? ilk defa dustu ve cok korktum kendimi cok sucluyorum. hastaneye goturmedim goturmeli miydim icim icimi yiyor. umarım görüp bilgilendirirsiniz. benzer surec yasamis arkadaslarimdan da destek bekliyorum 🙏🏻😔
S

Senem İ.

24 Temmuz 2025 17:56
Aynısı bizde de olmuştu 48 saat gözlem gerekiyor nöbet gibi aşırı huysuzluk ağlama anormal olabilecek herşey

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir