Düşme
109 görüntüleme
S
Sevgi K.
15 Temmuz 2025 18:08
Merhaba, bebeğim sabah yataktan düştü yeni emmişti, kendi boyu kadar nasıl düştüğünü göremedim herhangibirseyi yoktu morarma şişlik vs ben biraz panik yaptim eşimi cağırdım, bebeğim aglıyodu kucagimdaydi öksürdü öksürdükten sonra fışkırır gibi kustu gün boyu başka biseyi olmadi. Akşam ateşi çıkar gibi olunca hastaneye götürdük tomografi çekildi birseyi yok dediler. Hastanede her aglamasindan sonra fışkıran tarzda 3 kere daha kustu ishal yok başka hicbiseyi yok hastaneye gittigimizde de ateşi 37 dereceydi genel olarak hicbisey soylemediler endişelenmelimiyim başka yere doktora götürmeli miyim.lütfen yardımcı olur musunuz? Başına gelen varsa

Nisa N. M.
İlk ve Acil Bakım Teknikeri
15 Temmuz 2025 18:34
Eşlik eden farklı bir şey yoksa doktora güvenebilirsiniz bence . Bebek ağlıyor, gülüyor, sesi çıkıyor , gücünde kuvvetinde bir sorun yok yiyor içiyorsa ki zaten tomografi de çekilmiş bir şey olsa çıkardı. Kendim de sağlıklçıyım bazen doktorlar küçük bebeklere tomografi bile çekmeden gözlem altında tutuyorlar takip ediyorlar süreci

Büşra A.
15 Temmuz 2025 18:49
Bence yinede farklı bir doktor görsün devamlı kustuğunu söylersen farklı bi durum için bakarlar belki
S
Sevgi K.
15 Temmuz 2025 19:44
Eve geldik ateşi 37.4-36.8 arasinda degisiyo şuan uyuyo ama sanki midesi bulanıyo gibi dişi çıkıyo ondan olabilir mi acaba bu kusmasi vs bu arada çok teşekkür ederim cevaplariniz için

Ayşe D.
15 Temmuz 2025 20:14
Merhaba geçmiş olsun, kafa travması sonrası ateş çok sık rastlanan bir durum değildir, sürekli ateşini ölçüp kendinizi strese sokmayın fakat kusma önemli bir bulgudur. Yakından takip edin bir daha kusarsa sağlık kuruluşuna başvurun