Duş Sorunu

118 görüntüleme
Ö

Özge T.

17 Haziran 2025 12:57
Merhabalar bebeğim 11 aylık su dan korkuyor yıkanırken çok ağlıyor küvete koyup oyuncakları ile alıştırmaya çalıştım ama malesef bi sonuç alamadım önerilerinizi paylaşabilir misiniz ? 🥹🥹🥹
E

Ezgi M. ..

17 Haziran 2025 13:22
Suyu yavaş bi şekilde dökebilirsiniz ve sürekli sakin bi sesle konuşun yanınızda panik yapan korkan ya da çok aceleci davranan biri varsa hissediyorlar bir de yüzüne su gelmesini sevmeyebiliyorlar benim bebeğim de alışamamıştı suya kendim tek başıma yıkamaya başlayınca alıştı siz de öyle yapabilirsiniz 🥰
E

Ezgi A.

17 Haziran 2025 13:53
Merhaba, benim bebeğim 5 aylık ilk yıkadığımda küvette korkmuştu. O günden sonra hep kucağımda yıkadım bir daha hiç ağlamadı ve banyo yapmayı çok seviyor. Belki siz de bir süre kucağınızda yıkayarak alışmasını sağlayabilirsiniz.
F

Fatma S. ..

18 Haziran 2025 07:45
Havalar ısınıyor artık duş alma amaçlı değilde suda oynaması için havuz gibi kullanın küveti. Duş alırken de yüzüne çok getirmeden yapın o rahatsız ediyor olabilir.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir