Duruş Pozisyonu

226 görüntüleme
E

Esin Ş.

8 Temmuz 2025 21:22
10 haftalık gebeliğim mevcut Ult oldum ve bebek sırtı yukarda yani ters duruyor zamanla düzelir mi sırtı asagı iner mi acaba
Osman G.

Osman G.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı

8 Temmuz 2025 22:10
Ne demek istediğinizi tam anlamadım. Oradaki kısaltmanın anlamını bilmediğim için yardımcı olamayacağım.
D

Duru H.

8 Temmuz 2025 22:10
Tabii ki dönebilir. 30. haftadan sonra doktorunuza danışarak hala ters ise çocuğun pozisyonunu döndüren egzersizler var deneyebilirsiniz
B

Berivan O. D.

31 Ocak 2026 18:50
21 haftalik gebeyim ayrıntılı ultrason yaptırmak istiyorum ama bebegim her şeyi denememe rağmen bas aşağı ve sirt üstü pozisyonundan vazgeçmiyor ne yapmam gerek hep aynı pozisyon da bu bebek için sıkıntı mi
B

Buket ..

31 Ocak 2026 19:10
Benim bebeğim doğumdan 1 hafta önce dönmüştü
B

Buket ..

31 Ocak 2026 19:13

Berivan Odabaşı Doğu

21 haftalik gebeyim ayrıntılı ultrason yaptırmak istiyorum ama bebegim her şeyi denememe rağmen bas aşağı ve sirt üstü pozisyonundan vazgeçmiyor ne yapmam gerek hep aynı pozisyon da bu bebek için sıkıntı mi

İçerde sık sık pozisyon değiştirirler ve genelde sıkıntı olmaz yine de doktorunuza sorun tabi ama endişe etmenizi gerektirecek bir durum yok. Doğuma yaklaşınca doktora danışarak uygun egzersizlerle kanala girmesini teşvik edebilirsiniz
B

Berivan O. D.

31 Ocak 2026 20:06

Buket

İçerde sık sık pozisyon değiştirirler ve genelde sıkıntı olmaz yine de doktorunuza sorun tabi ama endişe etmenizi gerektirecek bir durum yok. Doğuma yaklaşınca doktora danışarak uygun egzersizlerle kanala girmesini teşvik edebilirsiniz

İşte detayli ultrason cektiremiyorum Bayadır uğraşıyoruz olmuyor hep aynı pozisyonda

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir