Durup Dururken Burun Kanamasi
75 görüntüleme
S
Sedef Y.
27 Şubat 2026 00:11
Arkadaslar 2 yas oglumun durup dururken burnu kanadi aksam üstü sonra kurudu herhalde dedim aradan 1 saat gecti yine kanadi sonra uykuya gecti uyku esnasinda bu sefer daha fazla kanadi sebebi ne olabilir kuruluk mu baska seylerde olabilir mi gece gece butun sinir sistemim bozuldu 😭
Z
Zlyh z.
27 Şubat 2026 00:26
Petekler klima sıcaklık hava kuruluğu burun içinde çatlama yapmış olabilir .
S
Sedef Y.
27 Şubat 2026 00:49
Petekler klima sıcaklık hava kuruluğu burun içinde çatlama yapmış olabilir .
B
Büşra ..
27 Şubat 2026 01:37
Havayı nemlendirebilirsiniz. Nemlendiriciniz yoksa peteklerin üstüne birer bardak su koyabilirsiniz işe yarıyor
S
Sedef Y.
27 Şubat 2026 01:48
Havayı nemlendirebilirsiniz. Nemlendiriciniz yoksa peteklerin üstüne birer bardak su koyabilirsiniz işe yarıyor

Serap B. ..
27 Şubat 2026 01:53
Başka semptom var mı ? Burun kanaması bebekler de farklı yorumlanabilir. Önlem olarak dr başvurun isterseniz.
Burnunu kontrol edin birşey sokmuş mu ? Yada vurmuş olabilir mi gün içinde bir yere ufak ufak dokunarak kontrol edin ağrı varsa vurmuş olabilir.
Burnunu kontrol edin birşey sokmuş mu ? Yada vurmuş olabilir mi gün içinde bir yere ufak ufak dokunarak kontrol edin ağrı varsa vurmuş olabilir.
S
Sedef Y.
27 Şubat 2026 02:03
Başka semptom var mı ? Burun kanaması bebekler de farklı yorumlanabilir. Önlem olarak dr başvurun isterseniz.
Baska sempton yok gibi suan ama aklima neler neler geliyo 😔

Serap B. ..
27 Şubat 2026 02:36
Vurma yok vursa soylerdi kendisi net konusabiliyor cisim sokma gibi bi huyu yok ama yapar mi bilemedim cani yandigi zaman mutlaka gelir opturur gecsin diye
Baska sempton yok gibi suan ama aklima neler neler geliyo
Baska sempton yok gibi suan ama aklima neler neler geliyo
S
Sedef Y.
27 Şubat 2026 11:08
Sabaha kadar rahat uyuyamazsınız muhtemelen anlıyorum sizi. Doktoru ile görüşün yada randevu ile gitmeniz gerekiyorsa alın gidin. Aklınızda olumsuz bir şey kalmasın. Haklısınız farklı şeyler düşünmekte.