Dulcosoft

96 görüntüleme
S

Sultan ..

7 Nisan 2026 14:57
4 aydır süren kabizlik sorunu icin dulcosoft kullanmaya basladik bugün [4.gün](4.gün) ve ilk kez cok rahat dışkı yaptı kıvamı yumusak baya, ama 4 defa dışkı yaptı bugün, dün yapmamıştı

4 kez dışkı normal mi, ilaca devam edeceğiz ama 8ml önermişti doktor acaba azaltsam mi
G

Gamze ..

7 Nisan 2026 15:02
Merhaba Dulcasoftu ikizlerimin birinde 4-5 ay kadar kullandık. Eğer ishal değilse azaltmayın. Yine de tabiki doktorunuzla iletişime geçmeniz en iyisi olacaktır 🌸
M

Merve

7 Nisan 2026 15:15
Bende bir süre bebeğime bunu kullandım hala da ara ara veriyorum çok zorda kalmadıkça vermeyin bize doktor 4 ml sabah 4 ml akşam olacak şekilde kabızlığı geçene kadar kullanmamı söylemişti sonrasında bırakmam gerektiğini söyledi
S

Sultan ..

7 Nisan 2026 18:13

Merve

Bende bir süre bebeğime bunu kullandım hala da ara ara veriyorum çok zorda kalmadıkça vermeyin bize doktor 4 ml sabah 4 ml akşam olacak şekilde kabızlığı geçene kadar kullanmamı söylemişti sonrasında bırakmam gerektiğini söyledi

Makattan kan gelince dr kabızlığı önleme amaçlı yazdi birkac gundur veriyorum, zararlı mi sizce
M

Merve

7 Nisan 2026 20:07

Sultan

Makattan kan gelince dr kabızlığı önleme amaçlı yazdi birkac gundur veriyorum, zararlı mi sizce

tabi doktorunuz daha iyisini bilir ama bu tür ilaçlar bağırsak tembelliği yapıyor diye biliyorum belli bir süre sonra bu ilaçlar olmadan kaka yapamayabiliyorlar ama doktorunuz dediyse tabi ki doğrusu odur
N

Nurdan Ö.

8 Nisan 2026 09:59

Gamze

Merhaba Dulcasoftu ikizlerimin birinde 4-5 ay kadar kullandık. Eğer ishal değilse azaltmayın. Yine de tabiki doktorunuzla iletişime geçmeniz en iyisi olacaktır 

Merhaba bebeğinizde kalıcı çözüm sağladı mı biz de 3 gündür bu şurubu kullanıyoruz 2 ay kullanacakmışız bıraktıktan sonra tekrar kabız olur diye korkuyorum
N

Nurdan Ö.

8 Nisan 2026 10:01
Benim kızım da 2.gün 3 defa kaka yaptı bugün 3.gün yine aynı olursa dozu mu fazla diye doktoruna soracağım 8 ml kullanıyoruz
G

Gamze ..

11 Nisan 2026 11:59

Nurdan Özdemir

Merhaba bebeğinizde kalıcı çözüm sağladı mı biz de 3 gündür bu şurubu kullanıyoruz 2 ay kullanacakmışız bıraktıktan sonra tekrar kabız olur diye korkuyorum

Merhaba yeni gördüm kusura bakmayın. Evet bıraktıktan sonra artık normal yapmaya başladı şuan 11 aylık. 5 aylıkken falan bıraktık sanırım tam hatırlayamadım. Birde ilk zamanlar düzenli kullandık her gün doktorumuzun önerisiyle 3-4 aylık olunca karın üzeri durmaya başlama ayakları hareket ettirmeye başlama döneminde sadece 3-4 gün yapamayıp huzursuzluk olunca bir kere veriyordum. Sonra dediğim gibi bıraktık. Prematüre idi küvezden çıkarken de kabızdı yani baya bildiğiniz sert keçi kakası gibiydi
N

Nurdan Ö.

11 Nisan 2026 20:27

Gamze

Merhaba yeni gördüm kusura bakmayın. Evet bıraktıktan sonra artık normal yapmaya başladı şuan 11 aylık. 5 aylıkken falan bıraktık sanırım tam hatırlayamadım. Birde ilk zamanlar düzenli kullandık her gün doktorumuzun önerisiyle 3-4 aylık olunca karın üzeri durmaya başlama ayakları hareket ettirmeye başlama döneminde sadece 3-4 gün yapamayıp huzursuzluk olunca bir kere veriyordum. Sonra dediğim gibi bıraktık. Prematüre idi küvezden çıkarken de kabızdı yani baya bildiğiniz sert keçi kakası gibiydi

Umut oldu bana umarım biz de normale dönebiliriz. Sağlıkla büyüsün bebişleriniz🌼

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir