Dulcosoft
96 görüntüleme
S
Sultan ..
7 Nisan 2026 14:57
4 aydır süren kabizlik sorunu icin dulcosoft kullanmaya basladik bugün [4.gün](4.gün) ve ilk kez cok rahat dışkı yaptı kıvamı yumusak baya, ama 4 defa dışkı yaptı bugün, dün yapmamıştı
4 kez dışkı normal mi, ilaca devam edeceğiz ama 8ml önermişti doktor acaba azaltsam mi
4 kez dışkı normal mi, ilaca devam edeceğiz ama 8ml önermişti doktor acaba azaltsam mi
G
Gamze ..
7 Nisan 2026 15:02
Merhaba Dulcasoftu ikizlerimin birinde 4-5 ay kadar kullandık. Eğer ishal değilse azaltmayın. Yine de tabiki doktorunuzla iletişime geçmeniz en iyisi olacaktır 🌸
M
Merve
7 Nisan 2026 15:15
Bende bir süre bebeğime bunu kullandım hala da ara ara veriyorum çok zorda kalmadıkça vermeyin bize doktor 4 ml sabah 4 ml akşam olacak şekilde kabızlığı geçene kadar kullanmamı söylemişti sonrasında bırakmam gerektiğini söyledi
S
Sultan ..
7 Nisan 2026 18:13
Bende bir süre bebeğime bunu kullandım hala da ara ara veriyorum çok zorda kalmadıkça vermeyin bize doktor 4 ml sabah 4 ml akşam olacak şekilde kabızlığı geçene kadar kullanmamı söylemişti sonrasında bırakmam gerektiğini söyledi
M
Merve
7 Nisan 2026 20:07
Makattan kan gelince dr kabızlığı önleme amaçlı yazdi birkac gundur veriyorum, zararlı mi sizce
N
Nurdan Ö.
8 Nisan 2026 09:59
Merhaba Dulcasoftu ikizlerimin birinde 4-5 ay kadar kullandık. Eğer ishal değilse azaltmayın. Yine de tabiki doktorunuzla iletişime geçmeniz en iyisi olacaktır
N
Nurdan Ö.
8 Nisan 2026 10:01
Benim kızım da 2.gün 3 defa kaka yaptı bugün 3.gün yine aynı olursa dozu mu fazla diye doktoruna soracağım 8 ml kullanıyoruz
G
Gamze ..
11 Nisan 2026 11:59
Merhaba bebeğinizde kalıcı çözüm sağladı mı biz de 3 gündür bu şurubu kullanıyoruz 2 ay kullanacakmışız bıraktıktan sonra tekrar kabız olur diye korkuyorum
N
Nurdan Ö.
11 Nisan 2026 20:27
Merhaba yeni gördüm kusura bakmayın. Evet bıraktıktan sonra artık normal yapmaya başladı şuan 11 aylık. 5 aylıkken falan bıraktık sanırım tam hatırlayamadım. Birde ilk zamanlar düzenli kullandık her gün doktorumuzun önerisiyle 3-4 aylık olunca karın üzeri durmaya başlama ayakları hareket ettirmeye başlama döneminde sadece 3-4 gün yapamayıp huzursuzluk olunca bir kere veriyordum. Sonra dediğim gibi bıraktık. Prematüre idi küvezden çıkarken de kabızdı yani baya bildiğiniz sert keçi kakası gibiydi