Dudak ve Dil Bağı
51 görüntüleme
A
Aycan A.
31 Temmuz 2025 19:08
14 aylık hem dudak hem dil bağı var ama emmesinde bi problem yok anne sütü ek gıda şeklinde ama iştahı hiç yok dil bağı ne zaman kesilebilir ne kadar bekleyebilir

Osman G.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı
31 Temmuz 2025 19:09
Bu ile ilgili bir sorunumuz varsa genellikle bebeğiniz ilk on gün içerisinde beslenme sorunu yaşayarak bu dil bağı ile ilgili adım atmayı size zorunlu hale getirir. Her aylardır bir sorunumuz yoksa muhtemelen dil bağını kesmenize de gerek yoktur…
A
Ayşe e.
31 Temmuz 2025 19:12
Benim bebeğimde de her ikisi vardı. Şuan 4 aylık emmesine engel oldu. 2 defa dil altını kısa bir işlem ile kestirdim şuan yeniden oluşuyor. Konuşmaya büyük ölçüde etkisi olduğunu duydum. Çocuk cerrahiden randevu almanızı öneririm. Ne kadar etkili olduğu değişebilir bizim bebeğimizin dilinin ucuna kadardı ve dili hiç çıkmıyordu. Dudak bağı için de görüştüm sıkıntı olmazmış sadece dişleri ayrık çıkar ve 7-8 yaşında diş hekimi tarafından müdahale edilir dediler
A
Aycan A.
31 Temmuz 2025 19:13
Kbb doktoru konuşmasında sorun yaratabilir dedi dilini dışarı çıkaramıyor hocam
A
Aycan A.
31 Temmuz 2025 19:15
Sanırım bizdeki yarım dil bağı olarak geçiyor çocuk doktoru kbb ye yönlendiriyor onlarda bekleyelim diyor bilemedim
Ö
Özge T.
3 Ağustos 2025 18:21
Benim oğlumda da dil bağı vardı dilini dışarı çıkarırken ucunun ortası içe giriyodu ucu çatallanır gibi yani, doktor görür görmez yaprak oluyor hemencik keseriz acısız dedi, o zaman 2 aylık civarıydı, aynı zamanda pelteklik de yapıyormuş bilginiz olsun