Dudak Bağı
126 görüntüleme
S
Simge G. ..
1 Haziran 2026 19:56
Bebeğin de dudak bağı olan var mı?
B
Büşra K. ..
1 Haziran 2026 20:25
Merhaba benim bebeğim de var doktorumuz babıldama yapabilirse yemek yiyebilirse emebilirse sorun olmayacağını söyledi

Afranur K.
1 Haziran 2026 20:48
Dil bağı mı? Dudak bağı mu? Eğer dil bağı ise bir çocuk cerrahisinden görüş almanızı öneririm. Eğer dudak bağı ise beslenmesinde bir problem yoksa takip edin. 5-6 yaşlarında çıkan yetişkin dişlerinde ayrıklık olursa bir çocuk diş hekimi ile görüşün.
S
Simge G. ..
1 Haziran 2026 20:57
Cevaplarınız için [teşekkürler.dudak](teşekkürler.dudak) bağı var kızımın biberonu emerken tıkanıyor ve biberon ağzındayken şıklatma sesi çıkarıyor. Uyanıkken asla ne meme ne de mama [içemiyor.ancak](içemiyor.ancak) uyuduktan sonra icirebiliyorum.

Afranur K.
1 Haziran 2026 21:05
Cevaplarınız için [teşekkürler.dudak](teşekkürler.dudak) bağı var kızımın biberonu emerken tıkanıyor ve biberon ağzındayken şıklatma sesi çıkarıyor. Uyanıkken asla ne meme ne de mama [içemiyor.ancak](içemiyor.ancak) uyuduktan sonra icirebiliyorum.
Bi de ne kadar küçük o kadar avantajlı, 6 aydan küçük bebeklerde sedasyona gerek kalmıyor ama 4-6 aydan büyük bebekleri maalesef uyutmaları gerekiyor.
S
Simge G. ..
1 Haziran 2026 21:08
Bebeğim 5 aylık o zaman acil çocuk cerrahisine götüreyim
Yükleniyor...