Dudak Bağı

126 görüntüleme
S

Simge G. ..

1 Haziran 2026 19:56
Bebeğin de dudak bağı olan var mı?
B

Büşra K. ..

1 Haziran 2026 20:25
Merhaba benim bebeğim de var doktorumuz babıldama yapabilirse yemek yiyebilirse emebilirse sorun olmayacağını söyledi
Afranur K.

Afranur K.

1 Haziran 2026 20:48
Dil bağı mı? Dudak bağı mu? Eğer dil bağı ise bir çocuk cerrahisinden görüş almanızı öneririm. Eğer dudak bağı ise beslenmesinde bir problem yoksa takip edin. 5-6 yaşlarında çıkan yetişkin dişlerinde ayrıklık olursa bir çocuk diş hekimi ile görüşün.
S

Simge G. ..

1 Haziran 2026 20:57
Cevaplarınız için [teşekkürler.dudak](teşekkürler.dudak) bağı var kızımın biberonu emerken tıkanıyor ve biberon ağzındayken şıklatma sesi çıkarıyor. Uyanıkken asla ne meme ne de mama [içemiyor.ancak](içemiyor.ancak) uyuduktan sonra icirebiliyorum.
Afranur K.

Afranur K.

1 Haziran 2026 21:05
Simge Güzel
Cevaplarınız için [teşekkürler.dudak](teşekkürler.dudak) bağı var kızımın biberonu emerken tıkanıyor ve biberon ağzındayken şıklatma sesi çıkarıyor. Uyanıkken asla ne meme ne de mama [içemiyor.ancak](içemiyor.ancak) uyuduktan sonra icirebiliyorum.
Çocuk cerrahisi ile görüşmenizi öneririm, benim kızımda da dil bağı mevcuttu bir çok çocuk hekimi hemen kesilsin demişti ancak cerrahi takip kararı aldı beslenme problemi olmadığı için.

Bi de ne kadar küçük o kadar avantajlı, 6 aydan küçük bebeklerde sedasyona gerek kalmıyor ama 4-6 aydan büyük bebekleri maalesef uyutmaları gerekiyor.
S

Simge G. ..

1 Haziran 2026 21:08
Bebeğim 5 aylık o zaman acil çocuk cerrahisine götüreyim
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir