Dr.osman Gönülal Sorum Var

360 görüntüleme
G

Gülşah K.

22 Haziran 2025 07:05
İyi günler doktor bey oğlum 8.aylık oldu 2.aydan beri yüzümüzde atopik dermatit sivilceler ile uğraşıyoruz.3. Aydan itibaren sadece sol yanağında egzamamız var.birden fazla alerji doktoruna gittik kaka testi kan testi deri testi yaptırdık herhangi birşey çıkmadı ama hala belli aralıklarla egzamamız devam ediyor.Bu arada alwrji doktorumuz Hipokort kremi verdi çok çoğaldığında sürüyrm ekstra vücut nemli kalsın diye bioderma ve mustelanın atopik dermatit kremlerni sürüyrm ve fayda etmiyor.Hipokort kremi sürünce geçiyor bu kremin vucuda ne gibi zararları var ve bizim net sonuç alabilmemiz için ne zaman test yaptırmalıyız?
B

Batuhan U.

24 Haziran 2025 17:40
Bizim de bebeğimizin sırtında belli yerlerde egzama vardı . Ev yapımı sirke ile geçirdik. Tabiki her çocuğun teni aynı değil ama denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum.
B

Burcu K. A. ..

24 Haziran 2025 18:06
Benim oğlumda çok çekti atopik dermatit ten inek sütü ve yumurtaya alerjisi çıkmıştı tabi sebebi bulunana kadar 11aylık oldu 14aylık olduğunda yavaştan yumurta ve süt verdiğimde bi sorunla karşılaşmadık sadece yer fıstığında sorun yaşıyoruz bioderma kremi bizde kullandık iyi geldi alerji geçene kadar sık sık nemlendirme yaptık sonrasında arada kullandık çamaşırı için granül sabun kullandık ve yumuşatıcı kullanmayı bıraktık inşaallah geçer sizinde benim oğlumun tüm vücudu egzama oluyodu zor süreç
B

Burcu K. A. ..

11 Temmuz 2025 09:52
Doktor bey sorularımızı yanıtlar diye uygulamayı indirdik iletişim kurma şansımız olur diye ama boşa heveslendik osman hocanın verdiği bilgileri çok önemserim ama ulaşım sağlamak yine mümkün gibi görünmüyo
A

A N.

14 Temmuz 2025 14:57
Egzema alerji bağırsak mikrobiyata kaynaklı onu tedavi etmelisiniz bize doktor öyle tedaviye başladi. Kremle sadece baskilanir. Çoklu besin alerjisi moleküler alerji testi ile bulunabiliyor ama bize 2 labaratuvar önerdi hata payı onlarında var. Kan deri testi önermedi

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir