Doyuyor mu?

86 görüntüleme
M

Melisa ..

5 Nisan 2026 17:13
Merhaba bebeğim 3 aylık gece uykusunu 5 saat beslenmeden yapabılıyor. Sonra uyanmaları her 1.5 2 saatte bir. Acaba bebeğim doyuyor mu? 5 saat uyutacak kadar doyuyormudur lütfen yardımcı olur mısunuz?
H

Hediye D. ..

5 Nisan 2026 17:48
Bebeğiniz aç olsa mutlaka uyanır emin olun .Sarılık riski artık olmadığı için sık sık saat başı emzirmek zorunda değilsiniz artık. 2 aylık bi bebeğin 5 saat uyanmadan uyuması çok normal. İlk zamanlar da ben de sizin gibi çok kaygılı idim ama inanın bebekler açsa mutlaka ağlayıp uyanıyorlar
B

Beyza Ş. ..

5 Nisan 2026 17:52
Benim bebeğimde 70 günlük ve geceleri 4 5 saat uyuyabiliyor ama aç olsa gerçekten uyuyamaz ağlar bence
M

Melisa ..

5 Nisan 2026 18:34

Hediye Durmuş

Bebeğiniz aç olsa mutlaka uyanır emin olun .Sarılık riski artık olmadığı için sık sık saat başı emzirmek zorunda değilsiniz artık. 2 aylık bi bebeğin 5 saat uyanmadan uyuması çok normal. İlk zamanlar da ben de sizin gibi çok kaygılı idim ama inanın bebekler açsa mutlaka ağlayıp uyanıyorlar

Ya teşekkür ederim bi ara kılo alımımız alt sınırdaydı. Ben cok içlendim bu duruma . Uzun uyuyunca da aç ama uyuyor diyorum
M

Melisa ..

5 Nisan 2026 18:35

Beyza Şahin

Benim bebeğimde 70 günlük ve geceleri 4 5 saat uyuyabiliyor ama aç olsa gerçekten uyuyamaz ağlar bence

teşekkür ederim. İnşAllah sağlıkla büyütürüz bebeklermizi. Doyup doymadıgını anlamak cok zor ya😞 kılo alımı da bazı haftalar iyi bazen kötü. Bu da cok yordu benı. Bunu takıp etmek
Güliz B.

Güliz B.

5 Nisan 2026 18:38
Çoktan 2 ayı geçmişsiniz endişelenmeyin zaten 4. Ay atağında bol bol uyanacaksınız:)
H

Hediye D. ..

5 Nisan 2026 18:45

Melisa

teşekkür ederim. İnşAllah sağlıkla büyütürüz bebeklermizi. Doyup doymadıgını anlamak cok zor ya😞 kılo alımı da bazı haftalar iyi bazen kötü. Bu da cok yordu benı. Bunu takıp etmek

Persentilinden çok fazla sarmıyorsa korkmayın bence büyüdükçe kilo alımı iyice azalıyor . Kızım 3 aydır sadece 400 gram aldı ama sağlıklı çok dert etmiyorum ben. Keyifi yerinde ve sağlıklı iseler sıkıntı etmeyin
M

Melisa ..

5 Nisan 2026 19:17

Merve Balta

Çoktan 2 ayı geçmişsiniz endişelenmeyin zaten 4. Ay atağında bol bol uyanacaksınız:)

Öyle mi dersiniz. Teşekkğr ederim cevap için. 4. Ay da bakalım neler beklıyor benı. 3. Ayımız doldu.
M

Melisa ..

5 Nisan 2026 19:19

Hediye Durmuş

Persentilinden çok fazla sarmıyorsa korkmayın bence büyüdükçe kilo alımı iyice azalıyor . Kızım 3 aydır sadece 400 gram aldı ama sağlıklı çok dert etmiyorum ben. Keyifi yerinde ve sağlıklı iseler sıkıntı etmeyin

Her ay bir kılo almalı diyorlar ama benım bebeğim 1 ay 1 kılo alırken diger ay 700 gram almıstı. Dogum kılosu 3800 ıken suan 3. Ayımızda 6300
H

Hediye D. ..

5 Nisan 2026 19:40

Melisa

Her ay bir kılo almalı diyorlar ama benım bebeğim 1 ay 1 kılo alırken diger ay 700 gram almıstı. Dogum kılosu 3800 ıken suan 3. Ayımızda 6300

Bence gayet iyi şuan kilosu kendinizi hiç üzmeyin. Benim kızım da 3700 doğduğundan 1 yaşında 9.5 kilo şuan
B

Beyza Ş. ..

5 Nisan 2026 19:44
Her bebek farklıdır bunu dert etmeyin benimde 2 yaşında kızım var ve artık kilo alımı yavaşladı ve bunun etkisi hareket etmesi bunun farkında olabiliyorum. Bir de 2 aylık bebeğin var inanin iki cocukta çok farklı kendinizi üzmeyin

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir