Doymuyor mu Anlamıyorum

103 görüntüleme
E

Ezgi E.

22 Ocak 2026 06:24
Kızım 8.5 aylık günde 3 kere sabah öglen gece 120 ml mama veriyorum ama gece 40 dkda bir uyanıp emmek istiyor doymuyor mama verince içip uyuyor gün içinde çalıştığım için gündüz emziremiyorum aksam emziriyorum sadece. Mamayı az mı veriyorum ek gıdada cok az yiyor
C

Cansu K.

22 Ocak 2026 07:16
Oğlum, 5 ay 23 günlük ve gündüz tamamen emiyor ve ek gıda tadım aşamasındayız. Gece yatmadan 1 defa 6 ölçek mama veriyorum ve bu onun 8 saat uyumasını sağlıyor. Gün içinde de oldu da mama verecek olsam 5 veya 6 ölçek yapıyorum. Sanki mama miktarı sizin biraz az kalmış. Yine de tabi her bebek farklı oluyor.. İsterseniz sırayla arttırın ölçeklerini deneyin
İ

İpek B. Z.

22 Ocak 2026 08:32
Gündüz emzirme yoksa mama miktarini 150ye çıkarın Ezgi Hanım.
Betül E.

Betül E.

22 Ocak 2026 09:16
Ezgi hanım bence çocuğunuzun iştahıyla alakalı. 7 aylık oğlum var doğduğundan beri beslenme sorunu yaşıyoruz yemek yemeyi sevmiyor ve direniyor. Gündüzleri maksimum 2 veya 3 ölçek mama yiyor. Geceleri ilk uyanmasında 4 ölçek 2. Uyanmada 3 ölçek mama içiyor fazlasını içmiyor. Sizin referans alacağınız şey bence kendi çocuğunuz siz 120ml yaptığınızda hepsini bitiriyorsa bir ölçek artırıp deneyin ama 120 ml bile bitmiyorsa (benim oğlumda öyle) isterseniz 210 ml yapın yine o kadar içecek. O kadar çok yol denedim ki ne ek gıda çok seve seve yiyor ne anne sütü ne mama. Ama hep böyleydi. Çocuğunuzu en iyi siz tanırsınız dediğim gibi 120 ml kalıyor ise 210 ml yapsanız da şuan içtiği kadar içecek.
A

Azra

22 Ocak 2026 09:22
Betül hanıma kesinlikle katılıyorum her bebek kendine özel bizde 6 aylık olduk en fazla 120 içer

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir