Doymuyor

94 görüntüleme
S

Safiye T.

20 Haziran 2025 17:28
Bebegim 10 gunluk. Emziriyorum ardindan sutumu sagip biberonla da veriyorum ama 1,5 saate tekrar acikiyor ve verdigimde iciyor. Sutum doyurucu mu degil neden olur bu durum?
İ

İrem A.

20 Haziran 2025 17:30
10 günlük bebeği zaten 2 saatte bie emzirmekte sıkıntı yok, sizi sürekli emmek istemesi sadece açlıktan değil muhakkak, verdiğinizde içer çünkü doyduklarını anlamayabilirler, siz bebeğinizin yeterli doyduğunu çiş sayılarından anlayabilirsiniz
H

Hacer P.

20 Haziran 2025 17:31
Merhaba, bebeğinizin ilk günler sık sık emnek istemesi normal endişe etmeyin, çiş takibi yapın günde 5 tane ıslak bez alıyorsanız doyuyor demektir ama tabiki doktorunuz en doğrusunu söyleyecektir
F

Figen A.

20 Haziran 2025 17:34
bebekler bazen atak dönemine giriyor uyandıklarında ilk istedikleri şey meme oluyor bence biberonla vermenize bile gerek yok çişli bez sayınız 5 oluyosa gayet doyuyordur
D

Dilek K.

20 Haziran 2025 18:07
Ilk 3 ay özellikle bebek yalnızca aç olduğu için değil sizin sıcaklığınız ve kokunuz icin memede rahatlamak için ister emmek. Bırakın bol bol emsin. Doysa da doymasa da emmek ister. Açmi demeyin tok mu demeyin bol bol emzirin.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir