Down Sendromu Teşhisi

210 görüntüleme
Fatma K. .

Fatma K. ..

6 Ekim 2025 07:43
Doktorum 3. Ayda Perinatoloji bölümüne gitmemi istedi ve gittim sadece ultrason cihazı ile bakarak herhangi bi amniyotik sıvı almadan sadece ense kalınlığı gördüğü için ( Birde besin damarını eksik gördüğü için ) direkt bu çocuk down Sendromlu bence alalım yaşın daha çok genç diyerek bebeğimi almak istedi ve ben değil aldırmak acaba bakabilir miyim diye düşünmedim bile hiç sadece bu söylemlerden uzak kalmak için ailemden bu haberi gizledim yaklaşık3 ay kontrollere gitmedim veeeee şuan çok şükür oğlumu sapasağlam normal doğum ile doğurdum oğlum şuan 17 aylık ve Allah'ıma binlerce şükürler olsun sağlığı yerinde ❤️🥲🧿
S

Safiye Ş. ..

6 Ekim 2025 08:29
Ne gzl allah size bagislasin
Evt benimde kuzenime zihinsel eneglli demislerdi sukur dogdu saglikli
Fatma K. .

Fatma K. ..

6 Ekim 2025 08:41
Böyle zamanlarda destek o kadar önemli ki her anlamda doktor demek istemiyorum ama doktorun teşhisi koyduktan sonra o kadar ısrarna rağmen bebeğimi aldırmak yada herhangi bi müdahale yapılmasını istemedim ve ben bunun üstesinden tek başıma geldim kimse üzülmesin canı sıkılmasın diye ... Allah'ım isteyen ve hak eden herkese anne baba olmayı nasip etsin 🙏🏻

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir