Dört Aylık Emme Sıkıntısı
71 görüntüleme
S
Sebahat Ç.
23 Şubat 2026 23:43
Kızım dört aylık bir ay oluyor doğru düzgün emmiyor uyanıkken emmiyor uykulu oluck ya da gece emicek uyanıkken verdiğimde emmiyor aç olsa bile atak dönemi o yüzden diyorlar ama geçmeyecek mi bu durum çok zor iyi emmedigi için de kilo alımı da yavaşladı ne yapicam bilemedim
B
Begüm A.
24 Şubat 2026 02:19
Geçen bir süreç bizim de 1 ay böyle sürdü 3 ve 4 ün arası ama şimdi düzeldi yavaş yavaş
R
Rabia
25 Şubat 2026 08:40
3. Aydan sonra beklenilen kiloyu alamıyorlar genelde. Algılar açık, dünya onların çok dikkatini çekiyor. Benim bebeğimde de aynı durum var sabah etrafa bakmaktan doğru düzgün ememez. Uyandığı zaman ya da uykuda verirsem alıyor ben de çok kısa molalar verip tekrar emzirmeye çalışıyorum. Bu süreçte düzgün emmediği için sütüm de bir miktar azalma var onun için de sağım yapıp bebeğim uykulu bir halde emerken enjektörle sütü ağzına yavaş yavaş veriyorum. Ama genel hali iyiyse bebeğinizin çok sıkıntı etmeyin ayına göre beklenilen gelişimlerin bir kısmı oluyorsa sıkıntı yoktur. Doktorumuz her zaman şunu der bebekleriniz robot değil ki her şey tam oranında olsun onlar birer insan kilosunu kimi zaman fazla alacak kimi zaman az gelecek kimi zaman da hiç almayacak. Genel hali iyiyse çişini kakasını yapıyorsa çok şükür rabbimize.