Dönüyor

245 görüntüleme
S

Siz

5 Temmuz 2026 01:56
Bebeğim 6.5 aylık uyuması için yatağa bıraktığım gibi yüzüstü dönüp ileriye doğru emekleyip/sürünmeye çalışarak kendinş uyandırıyor her seferinde. Kafayı yememe çok az kaldı. Napıyosunuz bu durumda?
N

Nehar K.

5 Temmuz 2026 03:09
Ayni durumdayız geçici bir surec. Gelisimin bir parçası sakin kalmaya bakın ve karanlik olsun oda . O zaman oek hareket edemiyorlar :)))
C

Cennet ..

5 Temmuz 2026 05:44
Uyuttuktan 5-10 dakika sonra kımıldamaya başlıyor. O anda yüzüstü yatıeıp pış pış yapıyorum bir süre öylr uyuyor. Bu arada bir ay önce sık uyanmalarından dolayı beşiğini kaldırdım ve yerde yatmaya başladık
N

Nehar K.

5 Temmuz 2026 08:12
Cennet 💐
Uyuttuktan 5-10 dakika sonra kımıldamaya başlıyor. O anda yüzüstü yatıeıp pış pış yapıyorum bir süre öylr uyuyor. Bu arada bir ay önce sık uyanmalarından dolayı beşiğini kaldırdım ve yerde yatmaya başladık
En güzeli bende yere geçeceğim. Biz birlikte yatıyoruz düşer müşer. Hem müdahalesi de kolay. Elini uzat pis pis yap :))
M

Mervenur E.

11 Temmuz 2026 06:29
Benim kızımda 6 aylık tüm gece aynen bu şekilde yüz üstü dönüp emeklemeye çalışarak uyandırdı kendini sıfır karanlıkta uyutmama rağmen böyle nasıl baş ediyorsunuz ve bu süreç ne zaman geçiyor
S

Siz

13 Temmuz 2026 13:13
Yaklaşık 10 gündür devam ediyor ama kendi kendini uyandırması baya azaldı diyebilirim
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir