Dönüyor
245 görüntüleme
S
Siz
5 Temmuz 2026 01:56
Bebeğim 6.5 aylık uyuması için yatağa bıraktığım gibi yüzüstü dönüp ileriye doğru emekleyip/sürünmeye çalışarak kendinş uyandırıyor her seferinde. Kafayı yememe çok az kaldı. Napıyosunuz bu durumda?
N
Nehar K.
5 Temmuz 2026 03:09
Ayni durumdayız geçici bir surec. Gelisimin bir parçası sakin kalmaya bakın ve karanlik olsun oda . O zaman oek hareket edemiyorlar :)))
C
Cennet ..
5 Temmuz 2026 05:44
Uyuttuktan 5-10 dakika sonra kımıldamaya başlıyor. O anda yüzüstü yatıeıp pış pış yapıyorum bir süre öylr uyuyor. Bu arada bir ay önce sık uyanmalarından dolayı beşiğini kaldırdım ve yerde yatmaya başladık
N
Nehar K.
5 Temmuz 2026 08:12
Uyuttuktan 5-10 dakika sonra kımıldamaya başlıyor. O anda yüzüstü yatıeıp pış pış yapıyorum bir süre öylr uyuyor. Bu arada bir ay önce sık uyanmalarından dolayı beşiğini kaldırdım ve yerde yatmaya başladık
M
Mervenur E.
11 Temmuz 2026 06:29
Benim kızımda 6 aylık tüm gece aynen bu şekilde yüz üstü dönüp emeklemeye çalışarak uyandırdı kendini sıfır karanlıkta uyutmama rağmen böyle nasıl baş ediyorsunuz ve bu süreç ne zaman geçiyor
S
Siz
13 Temmuz 2026 13:13
Yaklaşık 10 gündür devam ediyor ama kendi kendini uyandırması baya azaldı diyebilirim
Yükleniyor...