Dönmüyor

91 görüntüleme
S

Sinem S.

23 Temmuz 2025 09:07
6 ay 10 günlük desteksiz oturabiliyor geçen aylarda yan taraflarına dönerdi 1 buçuk aydır onuda bıraktı şuan sadece yüzüstü bırakırsam bazen kendini döndürmeyi beceriyor hiç istekli değil
S

Semanur Ş.

23 Temmuz 2025 09:13
Siz teşvik etmeye çalışın sırt üstünden yüzüstüne her iki taraflı tam tur dönmesi gerekir en geç 9. Aya kadar şimdiden başlayın siz göstermeye bir kere yaparsa sıkıntı yok bu kaba motor gelişimi için önemli basamak
B

Büşra T.

23 Temmuz 2025 09:14
Benim bebeğim direkt ağlıyor karınüstü🥲Asla durmuyor dönmüyor ama oturmasında falan sıkıntı yok onu yapabiliyor 8 aylık oldu ama karınüstü koyup döndürmeye çalıştığımda ağlıyor istemiyor yapmıyor🫩
S

Sinem S.

23 Temmuz 2025 09:15
Benimkide hiç istemiyor hep oturmak istiyor ne yapacağımı şaşırdım oturunca çok mutlu
S

Sinem S.

23 Temmuz 2025 09:16
Bir kere yaptı ama mesela ertesi günü yapamıyor sonra yapıyor yada bu sabah yaptı öğleden sonra dönemiyor
S

Semanur Ş.

23 Temmuz 2025 09:18
Bir kere yaptıysa gerek yok zorlamayın önemli olan yapabilmesi sürekli yapmasına gerek yok
S

Sinem S.

23 Temmuz 2025 09:20
Bakıyorum yaşıtları döne döne her yere gidiyor bu sadece sırt üsti ayaklarını ite ite gidiyor
S

Semanur Ş.

23 Temmuz 2025 09:20
Her bebeğin gelişim basamağı farklıdır emekleme tarzı farklı olacaktır belkide🤭

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir