Dönmüyor

176 görüntüleme
Ş

Şirin S. ..

13 Temmuz 2025 22:47
27 haftalık (6 aylık) dönmüyor destekli ve desteksiz uzun oturabiliyor ama dönmüyor
D

Derya T.

13 Temmuz 2025 23:28
Benim oğlumda aynı şekilde dönmüyordu , aslında yüz üstü pozisyonu sevmediği için dönmek istemiyordu , 8. Ayda birden dönmeye başladı .
Ş

Şirin S. ..

13 Temmuz 2025 23:53
Yüz üstü olmayı çok seviyor ama dönme olmayınca yazdım. Teşekkür ederim 🌸 içim rahatladi bir nebze
M

Melis Y.

17 Temmuz 2025 17:45
Donmuyorlar sonra biranda dönüyorlar merak etmeyin. Sonra uyurken dönme başlıyor. Sonra oturmayı ne zaman ogrenecekndiyoruz. Öğreniyor üstüne uyurken biranda oturmaya başlıyor. 2 3 günde bir yeni birsey ogeeniyor çocuklar. Bu yüzden çok sıkıntı etmeyin kendinize. Yapmayıp yapmayıp birazda yapiyorlar
A

Ayşe V. ..

29 Temmuz 2025 16:24
Dr beyin bununla ilgili Instagram da bir paylaşımı var eğer bebek bunu yapabilecek güçte ise yapmak istemediği için yapmıyordur zorlamayın diyor bacaklar güçlüyse sorun yok gibi
Ş

Şirin S. ..

29 Temmuz 2025 17:11
Çok teşekkür ederim canı istedi ve döndü 😅
F

Fatma B.

7 Ağustos 2025 17:58
Benim bebeğim 8.ayda dönmüştü meğer ben düşmesin diye o kadar çok destekli yatırmışım ki çocuğu ne zaman desteği kaldırdım o zaman dönmeye başladı :P

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir