Dönmüyor 6 Aylık

104 görüntüleme
Y

Yaren

12 Aralık 2025 11:39
Kızım tam 6 aylik ve dönmüyor. Canı isterse eğer yan dönüyor ama onu da pek yapmıyor. Bol bol tummy time yaptırıyorum, oyuncaklarla teşvik etmeye çalışıyorum çabalamiyor bile. Ama yüz üstü yatarken çok hareketli, sağa sola doğru surunebiliyor, oyuncaklara uzanıyor, ellerini kollarını kaldırıp yüzer gibi hareketler yapıyor, bacaklarını karnına çekip poposunu kaldırıyor ileri gitmek ister gibi. Sırt üstü yatarken de bacaklarını başına kadar kaldırıyor bazen yan dönüyor. Ama bir türlü tam dönmüyor. Artık endişeleniyorum. Bebeği benimki gibi olan var mı?
D

Damla k.

12 Aralık 2025 12:39
Benim oğlum da 5 aylık canı isterse dönüyor yan tam da dönüyor ama kolunu kurtaramıyor. Doktorumuz normal olduğunu söyledi çünkü bizimkinin boyu kilosu biraz önden gidiyor. Tombiş ve uzun olduğu için tam denge sağlayamıyor. İçinin rahat etmesi için videosunu çekip doktoruna gösterebilirsin
D

Damla k.

12 Aralık 2025 12:39
Bide ben dönmeye teşvik etmek için yan tarafına sevdiği oyuncakları koydum ona ulaşmak için uğraşırken dönmeye başladı
P

Pınar ..

16 Aralık 2025 06:34
Benim kızımda aynı resmen ikizi gibi ve bende bir cevap arıyorum umarım içimiz ferahlar

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir