Dönmeme ve Emeklemek İçin Çaba Göstermeme

103 görüntüleme
S

Songül G.

28 Aralık 2025 19:03
Bebeğim 7.5 aylık. Dönmüyor ve yüzüstü koyduğumda ağlıyor. Başını tutabiliyor, desteksiz oturabiliyor. Ayrıca emeklemek için de bi çabası yok. Bir çok aktivite ve egzersiz yapıyorum ama hiç istekli değil. Oturup oyun oynamayı seviyor. Önündeki oyuncaklara uzanıyor çekip alıyor. Bu durumda ne yapabilirim?
G

Gamze ..

28 Aralık 2025 19:22
Doktorunuzun yorumu nedir en geç 6 aya kadar dönme bekleniyor sonra nörolojik muayne öneriliyor da
M

Merve

28 Aralık 2025 19:22
6.aya kadar dönmesi bekleniyor doktorunuz bir şey dedi mi? Emeklemesi çok önemli değil emeklemeyebilir ama dönmesi lazım diye biliyorum
S

Songül G.

28 Aralık 2025 19:26
Kilo kaynaklı olabileceğini söyledi, çünkü diğer gelişimsel süreçleri gayet iyi ilerliyor. Kilosunu da doğduğundan beri zaten ileride gidiyordu, anne sütü içtiği için bir problem olmadığını söyledi.
G

Gamze ..

28 Aralık 2025 19:45
Egzersizleri denemişsinizdir de yan yana uzanıp siz dönün Bebekler taklit etmeyi seviyor . Oğlum da 97 persentil kiloda gidiyordu çevremdeki bebeklerden geç döndü ben o yöntemi denemiştim işe yaramıştı
S

Songül G.

28 Aralık 2025 19:46
Bunu hiç denememiştim, bikaç gün bi deneyeyim. Çok teşekkür ederim 🙏🏻
G

Gamze ..

28 Aralık 2025 19:54
Rica ederim 🌸
Fatma T. .

Fatma T. ..

Uzm. Hemşire

28 Aralık 2025 20:02
Merhaba oğlum 7 ay 22 günlükken döndü ve karın üstünü hiç sevmiyor nörolojik gelişimi normalse endişe etmeyin kiloya bağlı olabiliyor ama sekizinci ayin sonunda hala donmemisse tekrar muayne ettirin endişe etmeyin . Taklit de mutlaka deneyin
Z

Züleyha

28 Aralık 2025 20:06
Merhaba benim kızım 2,5 yaşında karın üstü durmayı hiç sevmezdi ağlardı hiç emeklemedi sonra direk yürüdü bu gayet normal bir durum kızım şimdi gayet iyi endişelenmeyin
S

Songül G.

28 Aralık 2025 20:16
Herkese teşekkür ederim, nörolojik problemi olsa oturmada da sıkıntı yaşardık diye düşünüyorum ama yanlış mı düşünüyorum bilemiyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir