Dönmeme

124 görüntüleme
Ş

Şevval N. K.

21 Eylül 2025 21:04
Hocam bebeğim 6 aylık hala dönmüyor.Desteksiz 10 dakikadan fazla oturur otururken dönüyor ama asla sırtüstü uzanırken dönmüyor.Korkmaya başladım başına gelen var mı
E

Elif

21 Eylül 2025 21:11
bizde 6 aylık olduk. hala dönmüyor bende bekliyorum dönecek diye
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

21 Eylül 2025 21:19
Her bebek kendine özel ama 7. Ayda dönen bebekler de var telaş etmeyin tummy time yaptırmaya özen gösterin kollarını güçlendirsin, sağa sola bacaklarını tutsrsk kendiniz çevirin dönme eylemini öğrensin zamanla olacak merak etmeyin
A

Ayşe ..

21 Eylül 2025 22:29
Biraz tombikse o yüzden de dönemez benim tombikti totosunu kaldıramağı için geç dönmüştü 😅
S

Sedanur Ç.

22 Eylül 2025 03:43
Benim kızım9-10 aylıkken belki daha fazlaydı dönmeye başladı bi ikiay sonra emekleme ve şimdi tutunarak ilerliyor değişiyor kesinlikle ki bebeğim zayıf bi bebek
Ş

Şevval N. K.

22 Eylül 2025 08:58
Benim ki de çok tombik de değil.Ama reflü boğulma sorunumuz vardı sürekli kucaktaydi ondan olabilir mi bilemedim
S

Sedanur Ç.

26 Eylül 2025 09:18
Kesinlikle yardımcı olun dönme egzersizleri var bi kaç kere tekrarlarsanız o da öğrenebilir belki bi tane çok bilinen bi egzersiz var yardımcı olun bi deneyin

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir