Dönme ve Uyku
106 görüntüleme
N
Neslihan B.
23 Haziran 2025 05:23
Kızım 6 aylık olmak üzere 1-2 gündür yüzüstü dönmeyi öğrendi geceleri de sırtüstü koyuyorum ancak uykusunda yüzüstü dönüp geri dönemediği için uyanıyor ağlıyor her seferinde geri çevirip tekrar uykuya geçişini sağlamam gerek. Ne kadar sürer bu? Ya da kendi yüzüstü kaldığında uyumaya devam neden etmiyor? Sizlerde de var mı?
G
Gülben D.
23 Haziran 2025 19:31
Benim kızım da 5 aylık şuan aynı şeyleri yapıyor fakat bazı aralıklarda yüzünün üstüne yatıyor buda beni tedirgin ediyor. Umarım geçici bir şeydir korkudan uyuyamıyorum geceleri
N
Neslihan B.
23 Haziran 2025 21:05
Bence kafasını havada tutabiliyorsa ki dönen bebek tutuyordur korkmayın nefessiz kalmaz kendisini kurtarır artık tabi yine de tedirginlik yaratıyorlar 😞
Z
Zehra Y. ..
24 Haziran 2025 01:42
Bebeğim 4 aylık bu gece ilk defa yüzüstü buldum kendisi aglamadi muhtemelen yeni dönmüştü ben uyandım tesadüfen fark ettim ama ya dönüp aglamazsa fark edemezsem diye korkuyorum ellerini henüz kurtaramiyor
Z
Zehra Y. ..
24 Haziran 2025 01:42
Yaşayan anneler bizi aydınlatabilir mi acaba çok iyi olur anne korkusuna😄
H
Hülya G. ..
24 Haziran 2025 07:42
Benimki 20 aylık oldu donmeye başladığından beridir yüz üstü uyuyor çevirsem de tekrar dönüyordu bir süre sonra. Öyle rahat ediyor demekki diye çok müdahale etmedim açıkçası ve hala sırt üstü bırakmama rağmen anında döner yuz üstü kafasını yan çevirerek uyur. Doktor beye bir soru gelmişti bu konuyla ilgili orda okumuştum ben de. Cevap olarak siz sırt üstü bırakın sonra o nasıl rahat ediyorsa öyle uyur gibi bisey demişti sanırım yanıltmak istemem ama öyle hatırlıyorum😅 Sizin bebeğiniz döndügunde rahat etmiyor ağlıyormuş bunu bilemedim ama.