Dönme Sorunu Yardımcı Olursanız Sevinirim

212 görüntüleme
E

Ezgi A.

12 Mayıs 2026 18:35
Bebeğim yedi aylık hâlâ dönmüyor egzersiz de yapmak istemiyor oturduğu yerden birşeylerle uğraşmayı seviyor bu normal mi? Dönmesi için hangi egzersizleri önerirsiniz?
T

Tuğba B. ..

12 Mayıs 2026 18:37
Yan taraflarına oyuncak koyun uzanmaya çalışacak öyle öyle dönüyor bizimkide geç döndü bu arada
E

Ezgi A.

12 Mayıs 2026 18:39
Teşekkür ederim yanıtınız için koydum ama bakıyo sonra sızlanıyor ben hafifçe destek verince dönüyor sadece 9 aya kadar normal diye duydum ama insan yine de biraz endişe ediyor
E

Esra A.

12 Mayıs 2026 19:09
Bebeğim 8 ay 10 günlük ve daha tam dönmüyor ne yaptıysam da olmadı 4 5 gündür yüzüstünden sırt üstüne dönüyor o da canı isterse artık daha fazla kasmamaya karar verdim dönmeme ihtimali de var doktorumuz öyle dedi dönmek bir gelişim basamağı değil illa dönecek diye bir kaide yok dedi emeklemek de aynı şekilde
E

Ezgi A.

12 Mayıs 2026 20:59
Ay inşallah öyledir doktor demiş sonuçta
E

Esra A.

12 Mayıs 2026 21:29
Ezgi Atay
Ay inşallah öyledir doktor demiş sonuçta
3 hafta sonra 9 ay kontrole gideceğiz ozaman yine soracağım kollarından kaldırdığınız da kendini çekiyor mu yukarı gücü nasıl doktor 6 aylıkken böyle muayene etmişti sorun yok demişti
E

Ezgi A.

14 Mayıs 2026 08:55
Çekiyor yattığı yerden kafasını da kaldırıyo oturmak için
E

Esra A.

14 Mayıs 2026 09:30
Ezgi Atay
Çekiyor yattığı yerden kafasını da kaldırıyo oturmak için
Doktorumuz kızımı öyle muayene etti gücü yerinde istese döner keyfi bilir bundan sonrası için dedi dönmeyedebilir şimdiye kadar dönüyordu artık dönmüyor derseniz sorun vardır yapmadığı bişey için endişe etmeyin dedi ki emeklemek ve dönmek illa olması gereken birşey değil dedi
E

Ezgi A.

14 Mayıs 2026 09:54
Anladım çok teşekkür ederim yanıtınız için içim ferahladı
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir