Dönme

88 görüntüleme
Birce

Birce

11 Haziran 2026 13:26
Arkadaşlar kızım 5 aylık ama dönmeye dair en ufak bir çabası yok. Yani kafasını tutabiliyor ama tummy time da uçak pozisyonu kollar açık ağlıyor. Sırtüstünde elleri ile ayaklarını tutup sallanıyorda ama dönmek için bir uğraşı yok sanki hiç dönmeyecekmiş gibi. Ne zaman döner acaba sizde durumlar nasıl
S

SelinLcn

Premium Üye
11 Haziran 2026 13:34
Tam 6. ayında döndü aynı şeyleri yaşadım 5 aylıkken dönmeyecek galiba diye 😄
Birce

Birce

11 Haziran 2026 13:37
Çok çılgın bunlar ya, bide bizim kız oturmayı çok seviyo destekli. Oturttuğum için yatmaktan nefret ediyo dedim bu herhalde benim yüzümden dönmeyecek 沈
E

Esra A.

11 Haziran 2026 13:43
Benim bebeğim de 8.5 aylıkken döndü 🙈 doktor kontrollerinde gücü kuvveti gayet yerinde isteyince döner istemezse hiç dönmeyedebilir demişti doktorumuz. Ben artık ümidi kesmiştim timmy time da sevmedi hiç. Şuan 9 buçuk aylık fır fır dönüyor hiç durmuyor yerinde geç oldu ama hızlı ilerledi
Birce

Birce

11 Haziran 2026 13:45
Böyle aylara göre takip edince insan kuşkulanıyor benimki niye dönmüyo diye aslında bi şey olacağından değildir herhalde 
D

Dinara R.

Premium Üye
11 Haziran 2026 14:22
Birce
Çok çılgın bunlar ya, bide bizim kız oturmayı çok seviyo destekli. Oturttuğum için yatmaktan nefret ediyo dedim bu herhalde benim yüzümden dönmeyecek 沈
Naçizane bir fikir vereyim yerde bol bol zaman geçirin kızınızla. Ben kızımı sürekli anakucağı, salıncak, koltukta vs vakit geçirtiyordum ve sizin gibi sürekli kaygılanıyordum bu kız neden dönmüyor diye meğer dönmek için alan vermemişim. Yerde vakit geçmeye başladık ve 4-5 gün sonra döndü 🌸
Birce

Birce

11 Haziran 2026 14:27
Oyun halısındayız sürekli aslında ama etrafta birsürü oyuncak var. Onları kaldırmam gerekebilir. Teşekkür ederim
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir