Dönme
60 görüntüleme
A
Aslıhan T.
6 Mart 2026 23:36
Hangi başlık altına olur bilemedim ama buna yazayım dedim 🥰
Kızım 5 ay 17 günlük her tummy time yağtırdığımız da kendini geriye doğru kasıyor ve ağlamaya başlıyor kaldırıyoruz dönmeleri gösteriyorum öne doğru gitmiyor ama öne doğru koyduğumda kendini geri atıyor sağa sola dönme var yarım şekilde, ama kendi isteğiyle dönme vb yok. Yatarken de hep sırt üstü yatıyor kafasını döndürüyor sadece. Kucakta falan da kasılıp geriye atıyor kendini normal mi bilemedim ilk bebem ♥️ var mı böyle şeyler yaşayan annelerimiz?
Kızım 5 ay 17 günlük her tummy time yağtırdığımız da kendini geriye doğru kasıyor ve ağlamaya başlıyor kaldırıyoruz dönmeleri gösteriyorum öne doğru gitmiyor ama öne doğru koyduğumda kendini geri atıyor sağa sola dönme var yarım şekilde, ama kendi isteğiyle dönme vb yok. Yatarken de hep sırt üstü yatıyor kafasını döndürüyor sadece. Kucakta falan da kasılıp geriye atıyor kendini normal mi bilemedim ilk bebem ♥️ var mı böyle şeyler yaşayan annelerimiz?
R
Rukiye K.
6 Mart 2026 23:48
Benim kızım da böyle 6 aylık olduk hala aynı dönmeye pek istekli değil ve yüzüstü yatmayı da sevmiyor😊
A
Aslıhan T.
6 Mart 2026 23:50
Benim kızım da böyle 6 aylık olduk hala aynı dönmeye pek istekli değil ve yüzüstü yatmayı da sevmiyor😊
R
Rabia K. ..
7 Mart 2026 00:15
Benim bebeğimde 5 aylık oldu yerde tutamıyorum yüz üstü koyunca uyumak istiyo dönme falan şurda dursun😅
A
Aslıhan T.
7 Mart 2026 00:21
Benim bebeğimde 5 aylık oldu yerde tutamıyorum yüz üstü koyunca uyumak istiyo dönme falan şurda dursun
R
Rabia K. ..
7 Mart 2026 00:23
Yaaa minikkkkk 🥰🥰
A
Aslıhan T.
7 Mart 2026 01:04
Ordan bakınca çok şeker görünüyor ama yerleri yalıyor öyle bırakınca da minik biraz iştahlı
R
Rabia K. ..
7 Mart 2026 01:07
Bebeli hayat garip hele ilk tecrübe olunca ek gıdaya başladınız mıııı 😄